Yorumlarınız için ayrı ayrı çok teşekkür ederim :) Özellikle tavsiyeler için minnettarım, muhakkak göz önünde bulunduracağım, çok sağolun :) Heyecanım öyle büyük ki, tarif edemiyorum. Bugüne kadar en büyük pişmanlığım, buluşmalarımızın hiçbirine gerçekten özenerek gidememekti çünkü hep birşeylerin arasına sıkıştırmak zorundaydım. Bırakın saçımı yapmayı, makyajımı bile ayaküstü yolda yapıyordum. Diğer bir deyişle, bir kez olsun kendimi çok iyi hissederek gidemedim yanına. Ümit ediyorum ki bu sefer farklı olacak :)
Bugün neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum biraz. Öncelikle yağlı yemeklerden kaçıyorum, son gün çıkabilecek sinsi bir sivilce ihtimaline karşı :) Suyumu gözümün önünden eksik etmedim, cildimi dinlendirmek adına makyaj yapmadım ama güzelce temizledim, kremlerimi ihmal etmedim. Yarın saçlarıma bakım yaptırıp kırıklarını temizleteceğim tavsiye ettiğiniz gibi :) İnternette biraz zaman harcadım; hem göze hitap eden, hem çok süslüye kaçmayan, hem de rahat edebileceğim birkaç kombin buldum, önümüzdeki hafta alışverişe çıkıp benzer parçaları bulmayı umuyorum. Bir saate yakın yürüyüş yaptım, amacım kilo vermekten ziyade dinç hissetmek. Boyum 176, kilom 63. Aslında biraz verebilsem hiç fena olmaz ama çok da dert etmiyorum :) Manikür için birkaç gün daha bekleyeceğim.
Buluşmamız akşam saati bir kafede olacak. Bulduğum bazı kombinler günlük kullanılamayacak kadar şık, bazılarıysa gün içinde de rahatça kullanılabilir. Aklımdaki soru şu; sizce ilk buluşmada 'çok hazırlanmış' izlenimi mi vermeliyim yoksa gün içinde işlerimi halledip ordan yanına geçmiş gibi mi durmalıyım?