Son 10 Gün !

carmilla35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
181
288
Herkese merhaba :)

Bu satırları yazarken bile içim heyecandan kıpır kıpır! Başlıktan da anlayacağınız gibi önümde çok kısa bir süre var, ve bu süre içinde umutsuzluğa asla yer yok :) 10 günün hiçbir şey için yeterli olmayacağını düşünenler elbette olacak, ama bu heyecanlı ve istekli ruh halimi kaybetmek istemiyorum, ve bu konuda bana yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Öncelikle, neden 10 gün? :) Yıllar önce büyük bir aşkla bağlanıp, yersiz bir gurur meselesi yüzünden kasıtlı olarak ayrıldığım adamla 10 gün sonra yeniden bir araya geleceğim. Aklıma geldikçe midemde kelebekler uçuşuyor :) Ve tahmin edersiniz ki beni en bakımlı, en özenli halimle görmesini istiyorum.

Aslında önümdeki bu on gün, geri kalan hayatımı nasıl geçirmek istediğimi temsil edecek. Diğer bir değişle, büyük azimle çabalayacağım bu on günün sonunda hiçbir şey eski haline dönmeyecek, aksine olumlu değişimimi hissedip bu şekilde yaşamaya devam etmeyi amaçlıyorum.

Resmen lisedeki halime döndüm, bu heyecanın tarifi yok! O günün çok güzel geçmesini istiyorum.. Tavsiyesi olan, daha önce buna benzer bir durum yaşayıp tecrübesini paylaşacak olanlar varsa yorumları muhakkak bekliyorum :) Yaptıklarımı günü gününe paylaşıyor olucam, bunun beni çok daha motive edeceğine inanıyorum :) Şimdiden tüm yardımlarınız için teşekkürler :)

azıcık gerçekçi olmama izin verir misin? 20 li yaşlarınızda olduğunuzu varsayıyorum. İmajdan bahsediyorsanız on günde değişen imajı 20 yılın alışkanlıklarının ezip geçeceğine inanıyorum. Yani bu değişim kalıcı olmayacaktır. Kalıcı bir değişimse adım adım yavaş yavaş yerleşecektir. Yok bu değişimin kalıcı olacağına inanıyorsanız da sonuna kadar destekçinizim. okurken ben heyecanlandım bu arada, sevmek sevilmek ne güzel şey

Filmlerdeki gibi bi değişim olacak sanırım. Oldukça Heyecanlısınız. Süre çok kısa ancak bakımlı olabilmek adına
Yeterli bir süre bence.

Merhabalar; Öncelikle kilo verme gibi bir sıkıntınız yoksa 10 günlük bir süreçte bakımlı olmak adına güzel adımlar atabilirsiniz. Uzun süre görüşmediğiniz ve sizin için özel olan biriyle görüşecek olmanız sebebiyle bu heyecanı yaşamanızda gayet doğal Kendi fikrimi söyleyecek olursam bu kadar kısa sürede saç renginiz ile asla oynamamalısınız.Ki doğal renkteki saçlar her zaman daha hoş görünür. Fakat saçlarınızın kırık ve şekilsiz olduğunu düşünüyorsanız acilen kırıkları aldırıp daha bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca buluşmaya gittiğinizde de iri buklelerle hacim verilmiş temiz bakımlı saçlar ile çok hoş gözükebilirsiniz. Diğer önemli kısım ise çok abartılmadan doğru yapılmış bir makyaj sizin kendinize olan özgüveninizi biraz daha arttırır. Malum kış aylarında olduğumuzdan kahve bir sonbahar makyajı öneririm.Temizlenmiş cilde hafif bir nemlendirici cilt fonuna uygun az fondaten hafif pudra ve bronz bir allı k gözlere bol rimel isteğe bağlı eyeliner sizi daha fresh göstermeye yetecektir. Ruj olanaktan tatlı kahveler yada sadece parlayıcı bile olabilir. Kıyafet seçimi ne çok önem verin çünkü ikide bir çekmeden içinde kendinizi rahat hissedebilecek tercihler yapın renk olarak bordo siyah önerebilirim. Bir beyanda erkeklerin en çok dikkat ettikleri şey dişler ve ellerdir. Bunların bakımları son derece önemli
ellerinizi bu süreçte bol nemlendirin tırnak bakımı yapın bordo kırmızı siyah ya da tercihe göre oje sürün her gün cildinizi muhakkak temizleyip nemlendirinduştan sonra bebek yağı ile cildinizi nemlendirin ve hoş ağır olmayan bir parfüm kullanın.ve her şey den önce kendiniz olun gülümseyen içten davranın ve her zaman sizi hak eden birini hayatınıza alın. Dilerim her şey gönlünüzce gerçekleşir

Yorumlarınız için ayrı ayrı çok teşekkür ederim :) Özellikle tavsiyeler için minnettarım, muhakkak göz önünde bulunduracağım, çok sağolun :) Heyecanım öyle büyük ki, tarif edemiyorum. Bugüne kadar en büyük pişmanlığım, buluşmalarımızın hiçbirine gerçekten özenerek gidememekti çünkü hep birşeylerin arasına sıkıştırmak zorundaydım. Bırakın saçımı yapmayı, makyajımı bile ayaküstü yolda yapıyordum. Diğer bir deyişle, bir kez olsun kendimi çok iyi hissederek gidemedim yanına. Ümit ediyorum ki bu sefer farklı olacak :)

Bugün neler yaptığımdan bahsetmek istiyorum biraz. Öncelikle yağlı yemeklerden kaçıyorum, son gün çıkabilecek sinsi bir sivilce ihtimaline karşı :) Suyumu gözümün önünden eksik etmedim, cildimi dinlendirmek adına makyaj yapmadım ama güzelce temizledim, kremlerimi ihmal etmedim. Yarın saçlarıma bakım yaptırıp kırıklarını temizleteceğim tavsiye ettiğiniz gibi :) İnternette biraz zaman harcadım; hem göze hitap eden, hem çok süslüye kaçmayan, hem de rahat edebileceğim birkaç kombin buldum, önümüzdeki hafta alışverişe çıkıp benzer parçaları bulmayı umuyorum. Bir saate yakın yürüyüş yaptım, amacım kilo vermekten ziyade dinç hissetmek. Boyum 176, kilom 63. Aslında biraz verebilsem hiç fena olmaz ama çok da dert etmiyorum :) Manikür için birkaç gün daha bekleyeceğim.

Buluşmamız akşam saati bir kafede olacak. Bulduğum bazı kombinler günlük kullanılamayacak kadar şık, bazılarıysa gün içinde de rahatça kullanılabilir. Aklımdaki soru şu; sizce ilk buluşmada 'çok hazırlanmış' izlenimi mi vermeliyim yoksa gün içinde işlerimi halledip ordan yanına geçmiş gibi mi durmalıyım?

ben bile heyecan yaptım buluştuktan sonra gelip burayı güncelleyin takipte olacağım
aşk ne güzel şey

Yorumunuz için ben teşekkür ederim=) Yaşadığınız heyecan ve bunun için çaba sarfetmeniz karşınızdaki insana, kendinize verdiğiniz önem kadar değer verdiğinizi gösterir.Ve dilerim bu heyecanınız hiç bitmez ki böyle duyguları yaşayabilmek herkese nasip olmaz o yüzden kıymetini bilin derim=) Eminim ki çok güzelsinizdir sadece ufak dokunuşlarla kendinizi biraz daha rahat ve özgüvenli hissedebilirsiniz=) Şunu unutmayın ki hiç bir zaman kendinizden farklı görünmeye çalışmayın zaten hayatınıza dahil olmasını istediğiniz kişide sizi siz olduğunuz için tercih etmiştir. Bol su için yeşilçay için cilt tipinize uygun maskeler yapın cildiniz ışıl ışıl parlasın =) Kesinlikle çok ağır makyaj yapmayın ama muhakkak yapın insan bazen daha güzel olacağım düşüncesiyle bol bol fondoteni pudrayı sürüp tabaka gibi bir görüntü yaratabilir o yüzden söylüyorum=) Bence kıyafet olarak herzaman sade ve şık olması daha iyi bir tercih olur=)Yani ilk buluşmada çok hazırlanmış görünümü değilde zaten her zaman bu şekilde giyiniyormuş izlenimi vermek daha hoş olucaktır=) Abartıdan kesinlikle uzak durun. Sade giyinip zarif bir kolye takabilirsiniz mesela:* Tabiki herkesin kıyafet seçimi ve zevki farklı olmasına istinaden kendi vücut tipinize uygun kıyafeti seçeceğinizden şüphem yok:* Bunlar tabiki de önemli de hepsi bir tarafa önemli olan insanın karşı tarafla iletişimi, birbirini anlayabilmesi , saygılı olması , içten davranması, değer verdiğini belli etmesi , hoş sohbet edebilmesi değilmidir =) Güzel bir gün geçirmenizi yürekten dilerim. Herşey olmasını istediğiniz gibi olucaktır hiç merak etmeyin=):*

Artık sen büyüdün yillar önce dedigine gore ..tabiki özenli şekilde gittiğin belli olsun hicbirsey olmayacaksa da sevgili anlamında mükemmel bir kadınla buluştuk desin aklında takılı kal.. rastgele

Birkaç gündür finallerle boğuşuyordum, nihayet yeniden burdayım :) Çok çok az kaldı, aklıma geldikçe kalbimin atışı kulaklarımda yankılanıyor :) Abartısız ama oldukça zarif olduğunu düşündüğüm bir elbise aldım, saç bakımı da tamam :) Yeşil çay tavsiyesine kesinlikle katılıyorum, toksinler atılsın :) Buluşma sonrası her detayı uzun uzun yazacağım, yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim, inanılmaz moral oluyor bana, iyi ki varsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…