Arkadaşlar yana yakıla yaptırmak istiyorum dediğim uygulamayı yaptırdım ve kesinlikle kimseye önermiyorum! Somon dna ve göz altı ışık dolgusu bariz farklar hissedeceğiniz uygulamalar değildir. Öncelikle bunu belirteyim. Bu uygulamalar yerine dolgu, botoks, prp gibi bariz değişiklik görebileceğiniz işlemlere yönelebilirsiniz.
Somon Dna yüze nem vermek dışında (ki bu nem işini sizde evinizde gerekli kremler,maskeler ile tamamlayabilirsiniz. ) herhangi artısı yoktur. Yaşınız 35 ve altıysa, cildinize bu yaşınıza kadar baktınız ise inanın bunun yerine uygulanacak bir çok güzel uygulamalar var... Doktordan doktora uygulama konusunda da değişiklikler mevcut. Gerçekten işini düzgün yapan doktor sayısı da çok az. Çoğu parayı almak, malzemeyi az kullanmak derdinde. Bir nevi hastalarından faydalanıyorlar diyebiliriz.
Gözaltı ışık dolgusu; öncelikle gözaltı ışık dolgusu yaptıran kişilerin videolarını bakmanızı öneririm. Görseller tamamen yalan dolan. Gözaltında doğuştan bariz çukurluklar ve morluklar olan kişilerde hiçbir işe yaramıyor. Zaten amaç olarakta göz pınarının aşağısındaki çukuru-dikkat edin tamamen göz çukurunu demedim- küçük doldurma işlemidir. Yorgun ifadenin kaybolması amaçtır. Kalış süresi de kişiden kişiye değişmektedir.