• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soma'daki facia ..::((

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Hiç uğruna giden canlar,asgari ücretle çalışan emekçiler,
15 yaşında çalıştırılan işçiler ve acı son...
Söyleyecek o kadar çok şey var ki,böyle bir acının tesellisi olmaz.
Rabbim ailelerine sabır versin...
Milletimizin başı sağolsun...

$10153706_893623087321531_763019275010692731_n.jpg

Biz bile ne kadar üzülüp kahroluyoruz. Kim bilir aileleri ne halde Allah ölenlerin ailelerine sabırlar versin. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Mekanları cennet olsun. Sözün bittiği yer...

:(:(:(:(:(:(:(
benim temiz yürekli milletim...

Eklentiler

• $original.jpg
    $original.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 81
acının tarifi yok ...
fakirliğin dramı ....
acının ta kendisi gerçek türkiye dizilerin anlatmadığı türkiye....
i şimd o ailelere ne olacak
ölen kavuştu rabbine kurtuldu... geçim derdinden göremedi yaşlılığın ne demek olduğunu sevemedi torunlarımı hasta yatağında sevdikleri başında helalik dileyerek kavuşamadı ebedi hayatına ....ya arkadakiler geride kalan aileler mecbur olmasaydı çalışırmıydı hiç babası simsiyah olurmuydu bedeni bırakıp gidermiymiydi küçüçüçük çoçukları içimizi yaktı gerçekler tokat gibi çarpıldı üzüme

ülkemden istediğim soyal devlat anlayışıyla ... somada ve diğer madende haytını kaybeden ailelere madii desteğin üzerinden eksik edilmemesi....
süriye vatandaşlarına verdiğimiz özeni kendi ülke vatandaşımızada gösterilmesi....

Kara kömür kömür karası kader işte yüzlerce canın kesiştiği nokta ....
Başımız sağolsun

Artik isterse dünya yansin o evine ateş düsen aileler umursar mi sanki. Zaten hepsinin kalbinde cayir cayir bi yangin var. Peki ya babasiz kalan onca evlat oglunu kaybeden onca annee :( oof kelimeler kifayetsiz. Hepsinin başı sağolsun, bir avuc komur icin bir ömür veren tüm emekçi kardeşlerimizin mekani cennet olsun .. :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim evimde soba yansın diye. Senin ocagın söndü. Hakkını helal et SOMA...

Back