berna hnmın face hesabıda varmış..hem twitter hmde face hesapları kendisi tarafından kapatılmış.. yani şikayetle falan askıya alınmış değil... bu biraz düşündürücü geldi bana.. ama tabi bu olay için kendisi de kapatmış olsa bu yazdıkları araştırılması arkası bırakılmamalı.. kimin en ufak bir ihmali,suçu varsa en ağır şekilde ceza almalı..şuan şirketin patronun bile emniyette göz altında olmaması bana göre buyük suç.
Ya herkesi korkutuyor herkesi sindiriyorlar, gerçekten yeter artık![/QU şimdi halk tv de izledim şirket sahibine soruşturma başlatılmış..
Kader tabi canım kader. Sen düş kafanı patlat bu KAZADIR, hastaneye git doktor ilgilenmesin kan kaybından öl bu İHMALDİR, daha önce bu doktor bu hastane aynı haltı defalarca yemiştir ama devlet o hastaneyi kontrol altına alıp doktora yol vermemiştir bil bakalım bu nedir?
Mukadderat :26:
Bildim mi:44:
Üzgünüm bu sorudan puan alamadın Mune.Ha tabi başbakanlık müfredatına göre değerlendirirsek işler değişir.
Dün elektriklerimiz kesildi, çalışamadımsınavı iptal etsek ya da bana süre tanıyın, Ankara'ya gidip sorunun cevabını öğrenip geleyim, çok mağdurum
Ne müfettişlere inanıyorum ne savcılara. Rıza Sarraf'ın derhal içerden çıkartıldığı ülke burası.
Ne de seçimlere inanmıştım.
Bir tek ölümler gerçek.
Trol uydurması değil maalesef, orada akrabası olan bir arkadaş ilk gün haberi almıştı.(((
Dün elektriklerimiz kesildi, çalışamadımsınavı iptal etsek ya da bana süre tanıyın, Ankara'ya gidip sorunun cevabını öğrenip geleyim, çok mağdurum
Ben buna inanamıyorum. Aileleri isyan etmez mi?:26: Hadi korkuturlar desek biri bile itiraz etse ortaya çıkar. Doğru olmamalı bu kadarı fazla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?