- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 1 ay önce yanlış yapılan bir kaş silme işlemi sonrasında solüsyon ile kaş sildirmeye gittim...İzmir'de Karşıyaka'da loop bostanlı isimli merkezde bu işlemi yapan Özge Hanım kaşımda bu işlemi yaparken hem çok derine hemde kaşın dışındaki deri üzerine solüsyon ile çalıştığı için kaşımda 1 aydır geçmeyen bir yanık izi ile dolaşıyorum.Yaptığı işlemin oluşturduğu kızarıklığı 2 günde geçeceğini söyledi bana ve bu şekilde oyaladı.Defalarca sordum iletişime geçtim bugün yarın geçecek normal diyerek beni başından savdı.Bu süreçte kullanmadığım yanık kremi,merhem,güneş koruyucu kalmadı.Kendisine kalsa hiç birşey kullanmadan atlatacağım bu süreç 1 ayı geçti ama ben hala kırmızı leke ile dolaşıyorum.Ayrıca kaşımda da silinme yok..Zaten kötü yapılan bir kaş işlemi sonrasında üstüne gelen bu leke yüzünden resmen psikolojim bozuldu.Şimdi bu leke nasıl geçer ne kadar sürer hiç bilmiyorum.Ayrıca ne bir özür ne de hatasını telafi etmek adına tedaviyi üstlendi...Üzerine dünya kadarda para harcadım kremlere merhemlere..Vitamin takviyeleri alıyorum yüzümün en çok görünen yerindeki bu iz geçsin diye...Herkesi uyarıyorum bu işlemi yaptıracaksanız bile mutlaka çok güvenilir,işin ehli kişilere teslim edin kendinizi..Bunun geri dönüşü yok malesef.Kendisiyle mahkemede görüşeceğiz artık bunun dışında hem güzellik merkezinin kayıtlı olduğu odaya ve nereye gerekirse oraya şikayet edicem..