Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
standart canım 8.7Hidrocor melin çapı ne kadar kızlaaarrr bilen yazabılırmı lutfeenn .
çok teşekkür ederim arzu abla...bu arada lensimde hiç bir sorun yok ters takmışım onun için kayıyormuş meğersem tam oldu şimdi :) iyikide denedim yoksa uğraşacaktık boş yere ikimizde...tekrar ilgin ve alakan için çok teşekkürler...nasıl rahatladım anlatamam :)
soloticanın son serisinde mel in rengi dahamı koyu yoksa eski serisindeki açık renktemi :26:
soloticanın son serisinde mel in rengi dahamı koyu yoksa eski serisindeki açık renktemi :26:
Eki Görüntüle 622074 Eki Görüntüle 622075 Eki Görüntüle 622076
merhaba 12/2017 serili nc mellerim, taban rengim, gün işiğı ve normal odada flashsız resimler... :)
çok güzel ve doğal
Eki Görüntüle 622074 Eki Görüntüle 622075 Eki Görüntüle 622076
merhaba 12/2017 serili nc mellerim, taban rengim, gün işiğı ve normal odada flashsız resimler... :)
çok güzel ve doğal
canım lenslerin harika duruyor bende almayı düüşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadımığım için lensler hakkında hiç bir bilgim yok
benim göz rengim senin göz renginden daha koyu senin aldığın renkden alsam bendede sende durduğu gibi dururmu
birde lensleriini nerden ne kadara aldın desem çok soru sormamış olurum umarım
sahibinden comda magazam var oradaki kullanıcı adım soloticaarzu sahibinden coma girip arama butonuna solotica lens yazıp arattırırsanız ilanlarımız çıkıyor çanakkaleden verilen sıfır kullanılmamış lens ilanları bana aittir:)