Kontakt Lens Soloticanın efsane rengi mel rengi

çok teşekkür ederim arzu abla...bu arada lensimde hiç bir sorun yok ters takmışım onun için kayıyormuş meğersem tam oldu şimdi :) iyikide denedim yoksa uğraşacaktık boş yere ikimizde...tekrar ilgin ve alakan için çok teşekkürler...nasıl rahatladım anlatamam :)

merhaba asii88 mel lenslerin harika yakışmış bişey sorucam bu lens hangi seri ne zmn ne diye sipariş ettin birde şimdiki seri yeşilimsi durmuş bu çok güzel bi tonda durmuş gözlerini ölçtürüptemi aldın tam göz ölçüne göremi tasarladılar yoksa standart olan lenslerin küçük ölçegiginimi gönderdiler ya bişey daha dicem arkadaşlar gözümün içindeki bebek siyah göz mercegimi diyorlar o çok küçük ona göre mel lensi alabiliirmiyim aynı ölçüsünde yardımcı olun lütfen !!!:KK43:

soloticanın son serisinde mel in rengi dahamı koyu yoksa eski serisindeki açık renktemi :26:

soloticanın son serisinde mel in rengi dahamı koyu yoksa eski serisindeki açık renktemi :26:[/QUOTE]

Eki Görüntüle 622074 $fotografl.JPG $fotografım.JPG

merhaba 12/2017 serili nc mellerim, taban rengim, gün işiğı ve normal odada flashsız resimler... :)

Son düzenleme:
çok güzel ve doğal :KK9:

bayıldım bu renge çok güzel ve doğal durmuş :KK8:göz taban renginde benimkiyle hemen hemen aynı renk,acaba alsam bu renkmi durur bendede adore bi yellow ile solotica mel arasında kaldım :26:[/QUOTE]

evet bu renk durur sende de. mel güzel bi renk,ama kullanmadım. adore bi yellow kullandım,çok rahat ve güzel bi lensti, rengi de mele çok benziyor,belki bi tık açığı gibi diyelim.:KK34:

Eki Görüntüle 622074 Eki Görüntüle 622075 Eki Görüntüle 622076

merhaba 12/2017 serili nc mellerim, taban rengim, gün işiğı ve normal odada flashsız resimler... :)

çok güzel ve doğal :KK9:[/QUOTE]

canım lenslerin harika duruyor bende almayı düüşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadımığım için lensler hakkında hiç bir bilgim yok
benim göz rengim senin göz renginden daha koyu senin aldığın renkden alsam bendede sende durduğu gibi dururmu
birde lensleriini nerden ne kadara aldın desem çok soru sormamış olurum umarım:KK16:

çok güzel ve doğal :KK9:

canım lenslerin harika duruyor bende almayı düüşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadımığım için lensler hakkında hiç bir bilgim yok
benim göz rengim senin göz renginden daha koyu senin aldığın renkden alsam bendede sende durduğu gibi dururmu
birde lensleriini nerden ne kadara aldın desem çok soru sormamış olurum umarım:KK16:[/QUOTE]

canım ben alıntı yapmıştım,fotolar bana ait değil ama cevap vereyim, evet sende de böyle durur. çünkü solotica opak bi lenstir. bu lensleri forumda vetman10 adlı arkadaştan satın alabilirsin,forumda biçok kişi ondan satın alıyor. ben de quartzo almıştım,çok memnun kaldım. şu an 190-200 lira olması lazım bu lenslerin,yıllık lens bunlar, 1 buçuk seneye kadar kullanabilirsin.

birde lensleriini nerden ne kadara aldın desem çok soru sormamış olurum umarım:KK16:

canım ben alıntı yapmıştım,fotolar bana ait değil ama cevap vereyim, evet sende de böyle durur. çünkü solotica opak bi lenstir. bu lensleri forumda vetman10 adlı arkadaştan satın alabilirsin,forumda biçok kişi ondan satın alıyor. ben de quartzo almıştım,çok memnun kaldım. şu an 190-200 lira olması lazım bu lenslerin,yıllık lens bunlar, 1 buçuk seneye kadar kullanabilirsin.[/QUOTE]

canım bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim :KK16:
ozaman ben vetman10 adlı arkadaşı bulup onunla iletişime geçeyim

sahibinden comda magazam var oradaki kullanıcı adım soloticaarzu sahibinden coma girip arama butonuna solotica lens yazıp arattırırsanız ilanlarımız çıkıyor çanakkaleden verilen sıfır kullanılmamış lens ilanları bana aittir:)

Son düzenleme:
sahibinden comda magazam var oradaki kullanıcı adım soloticaarzu sahibinden coma girip arama butonuna solotica lens yazıp arattırırsanız ilanlarımız çıkıyor çanakkaleden verilen sıfır kullanılmamış lens ilanları bana aittir:)

çok teşekkür ederim şimdi bakcam

X