Sizde charm mel tam tamına istediğim gibi durmuş. Bazılarında göz koyu kahve olduğu halde charm yine de açık duruyor. Neyden dolayı olabilir bu? Sizde aynen böyle mi duruyor yoksa biraz fotoğrafın etkisi mi? Doğal göz renginiz nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resimlerde belli oluyor ama gerçekte bende bellli olmuyorrr çok yana filan baktığımdaaa ancak belli oluyor cnm gözlerinn büyüklüğüyl alakalı olabilir diye düşünüyorumm..
Arkadaşlar ben de mel serisini beğendim,yazılanları okudum,fotoları inceledim ama hangisini alacağıma henüz karar veremedim.Sarı veya ela durmayan,çok koyu veya çok çok açık da olmayan kendini belli eden bir yeşil istiyorum.Çap sorunu olur ve kayma yapar diye endişem var.Doğal durması çok önemli benim için.Acaba hem taşma ve kayma sorunu en az olan,açığa yakın tatlı yeşil duran hangisidir?Ve son olarak hareli mi daha doğal durur haresiz mi bilemedim.Fikirlerinizi bekliyorum.
bu cırtlak bir yeşil olmuş bana kalırsa fosforlu gibi duruyor bendeki lensleri mel ile takas yapıcam bende de böyle durursa kullanamam herhalde
ay her buldugum baslıga yazıyorum aynı soruyu umarım bırılerı benı farkeder.kızlar charm melle nc melın hangısının pupıl boslg daha dar?goz capım kucuk pupılıde gens olursa cok bellı olr dogal durmaz gıbıme gelıyor ne dersınız?
ay her buldugum baslıga yazıyorum aynı soruyu umarım bırılerı benı farkeder.kızlar charm melle nc melın hangısının pupıl boslg daha dar?goz capım kucuk pupılıde gens olursa cok bellı olr dogal durmaz gıbıme gelıyor ne dersınız?
charm mellerin kızımda bende ve kardeşimde duruşu aynı lens.Eki Görüntüle 214054 ..Eki Görüntüle 214072 Eki Görüntüle 214065
01/2016 canımm..Üçünüzde de harika olmuss=)
Hangi seri hatırlıyorsanız yazabilir misiniz
natural colours mel
hidrocor mel
hidrocharm mel koyu kahverengi gözde flashsız kendi çekimimdir:)