Kontakt Lens Soloticanın efsane rengi mel rengi

charm mellerin kızımda bende ve kardeşimde duruşu aynı lens. ..

Eklentiler

• $Fotoğraf1381 (2).jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 298
Son düzenleme:
resimlerde belli oluyor ama gerçekte bende bellli olmuyorrr çok yana filan baktığımdaaa ancak belli oluyor cnm gözlerinn büyüklüğüyl alakalı olabilir diye düşünüyorumm..

Arkadaşlar ben de mel serisini beğendim,yazılanları okudum,fotoları inceledim ama hangisini alacağıma henüz karar veremedim.Sarı veya ela durmayan,çok koyu veya çok çok açık da olmayan kendini belli eden bir yeşil istiyorum.Çap sorunu olur ve kayma yapar diye endişem var.Doğal durması çok önemli benim için.Acaba hem taşma ve kayma sorunu en az olan,açığa yakın tatlı yeşil duran hangisidir?Ve son olarak hareli mi daha doğal durur haresiz mi bilemedim.Fikirlerinizi bekliyorum.

size ben cor mel veya charm meli tavsiye ederim o zaman çok doğal ve güzel bir renk:)tegnologcum harika durmuş sizde meller

vetmancım bu seriden numaralı getiremezmiyiz normalde charm mel bu resimdekine göre cok koyu :/

Vetman a katılıyorum mel bencede.Seri olarak da ben hidrocor a bayıldım.Ben kendime cor verde marine aldım.Çok memnunum

Evet ben de hidrocor mele karar verdim,bir iki hafta içinde vetmana siparişimi vereceğim,numaralı lens kullanıyorum,süresinin dolmasını bekliyorum da.Yalnız umarım sarı veya ela durmazlar gözümde,yeşilini tam belli etsin istiyorum,biraz o korkutuyor ama bakalım.

ay her buldugum baslıga yazıyorum aynı soruyu umarım bırılerı benı farkeder.kızlar charm melle nc melın hangısının pupıl boslg daha dar?goz capım kucuk pupılıde gens olursa cok bellı olr dogal durmaz gıbıme gelıyor ne dersınız?

cnm benim bildigim kadari ile charm in nc den azcik daha dar duruor. aslinda nc melin de cok genis deil boyama neredeyse ayni yerden baslior ama nc melin pupile dogru daha az boyamasi ve aralarinda siyah noktalri oldugu icin gozdeyken az daha genis gibi duruor ama kaynasmasi cok basarili oluor pupille bu yuzden. sonuc olarak charm in az daha kucuk die dusunuorm. cor ile charm in ayni gibi nc nin az daha genis gorunuor.

benm deneme yaptigim nc ve charm mel resmi. soldaki nc mel sagdaki charm mel. renkler oldugudan azcik daha koyu cikti fotoda.

Son düzenleme:

Canim ikisinin pupil bosluguda ayni. Bende ikiside var. Nc mel, ve charm mel. Sadece nc mel´in disindaki koyu halka, charm melinkinden biraz daha acik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…