Kontakt Lens Solotica mavi lens

girl64

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
43
0
kızlar bi bakarmısınız buda benim gözüm solotica cor grafite ice azul verde marineden hangisi cok doğal bi mavi gibi durur bende?:44:Yardımcı olursanız cok sevinirim.:KK34:

O kadar kişi okumuş yardımcı olacak kimse mi yok?:KK50:

kızlar bi bakarmısınız buda benim gözüm solotica cor grafite ice azul verde marineden hangisi cok doğal bi mavi gibi durur bende?:44:Yardımcı olursanız cok sevinirim.:KK34:

ben bu gozlerin dogal kalmasi taraftariyim cunku renge bayildim :) ama illa bir degisiklik istiyorsaniz bence en guzel grafite olabilir.

ice bence size olmaz cunku taban acik renk oldugundan bembeyaz durur. koyu kahve gozlerde mavi duruyor onun disinda husky gozu gibi gorunuyor bence risk almayin derim.

azul guzel de mavisi cok yogun, benim hosuma gitmiyor tabi tercih meselesi. ama renk cok gozume batiyor dogal durmuyor bence fazla renkli oldugundan oturu..

verde marine bence cok hos bir renk ama daha cok yesile kayiyor, mavi istediginiz icin bunu soyledim yoksa bence tatli bir renk. size yakisacagini dusunuyorum.

ama basta dogal bir mavi istediginizi soylediginiz icin bence grafite en dogru secim olur.

$08042009050.jpg $solotica-hidrocore-grafite-non-prescription-lenses-5a2ff.jpg

ben bu gozlerin dogal kalmasi taraftariyim cunku renge bayildim :) ama illa bir degisiklik istiyorsaniz bence en guzel grafite olabilir.

ice bence size olmaz cunku taban acik renk oldugundan bembeyaz durur. koyu kahve gozlerde mavi duruyor onun disinda husky gozu gibi gorunuyor bence risk almayin derim.

azul guzel de mavisi cok yogun, benim hosuma gitmiyor tabi tercih meselesi. ama renk cok gozume batiyor dogal durmuyor bence fazla renkli oldugundan oturu..

verde marine bence cok hos bir renk ama daha cok yesile kayiyor, mavi istediginiz icin bunu soyledim yoksa bence tatli bir renk. size yakisacagini dusunuyorum.

ama basta dogal bir mavi istediginizi soylediginiz icin bence grafite en dogru secim olur.

Eki Görüntüle 474282 Eki Görüntüle 474283

oncelikle cok tesekkurler :KK54: uzun bi arastırma yaptıktan snra bende sizinle aynı kanıya vardım eger alırsam kesinlikle grafite alıcam heleki buraya koymus oldugunuz ikinci resimden snra kararım kesınlesti bnde ole bi mavi olsun istiyorum gözlerim sizce bnde de koydugunuz ikinci fotograftaki gibi dururmu grafite?

öncelikle cok tesekkur ederim size :KK54: bende uzun bi arastırma yaptıktan snra grafiteye karar verdim ama size bisey sormak istiyorum tekrardan :KK1: koydugunuz ikinci fotograftaki mavi cok hos bir renk olmus resmen hayran oldum :KK31: sizce bende de bu renk olur mu grafite?:KK34:

ay yanlıslıkla ıkı kere yazmısım mesajı :KK9: buarada sizin fotograflarınızı gormustum burdan sizde cok guzel bır bayansınız bence çok hos bir yuzunuz var ve hangi lensi taksanız inanın altına lens yazmasanız anlamam lens oldugunu cok dogal durmus hepside umarım bendede ole olur :KK34:

arkadaşım, topazio da çok güzel bir mavi, nc serisinden, ben aldım rengi çok güzel ama benim gözlerim küçük olduğu için daha da küçük gösterdi sanki, o yüzden charm serisinden almayı düşünüyorum, haresi gözleri daha büyük gösteriyor gördüğüm kadarıyla..
topazio aylık lenslerimi de yeni aldım, tekini açtım baktım, diğeri açılmamış, almak istersen 80 tl. bırakacağım.
boşa durmasın istiyorum.

canım tesekkur ederim onerin için :KK34: topazıo gercekten guzel bı renk hidrocorunu cıkarsalar hiç dusunmeden alırdım ama nc serisinin haresi cok yapay duruyor :26: ayrıca hareli bir seri oldugu icin gözlerime buyuk olacagını dusunuyorum yınede sagol

öncelikle cok tesekkur ederim size :KK54: bende uzun bi arastırma yaptıktan snra grafiteye karar verdim ama size bisey sormak istiyorum tekrardan :KK1: koydugunuz ikinci fotograftaki mavi cok hos bir renk olmus resmen hayran oldum :KK31: sizce bende de bu renk olur mu grafite?:KK34:

gozleriniz ela/yesil oldugundan bence sizde de oyle durur taban acik renk olmasi avantaj bence bu renkte :)

buarada sizin fotograflarınızı gormustum burdan sizde cok guzel bır bayansınız bence çok hos bir yuzunuz var ve hangi lensi taksanız inanın altına lens yazmasanız anlamam lens oldugunu cok dogal durmus hepside umarım bendede ole olur :KK34:

tesekkur ederim :KK17: lens sizde daha da guzel durur eminim cunku benim gozlerim cok koyu oldugundan renkler aslinda cogu zaman istedigimden daha koyu/bulanik cikiyor, ayrica zaten siz lens takmasaniz da olur harika bir goz renginiz var :KK31:

gozleriniz ela/yesil oldugundan bence sizde de oyle durur taban acik renk olmasi avantaj bence bu renkte :)

tesekkur ederim :KK17: lens sizde daha da guzel durur eminim cunku benim gozlerim cok koyu oldugundan renkler aslinda cogu zaman istedigimden daha koyu/bulanik cikiyor, ayrica zaten siz lens takmasaniz da olur harika bir goz renginiz var :KK31:

çok tesekkur ederim canım ikimizede nazar degmesin ozaman :KK1::nazar:

ayy canım benim sana sormak istediğim bisey daha var bu soloticalar sıparıs ettıkten kac gun sonra elimize ulasıyor acaba?:44:

ben topazio aldım ama açık durdu rengi, ve evet damarsızmış ama sanki damarlı olsa daha mı doğal duracak nedir!

ne olur arkadaşlar bana solotica da en güzel mavi hangisi söyler misiniz?

bence en dogal ve en guzel mavi yani renk olarak gözün koyu renkse ıce acık renkse grafiti seri olarak hidrocor cunku soloticanın hareli serileri acık renk lenslerde cok yapay duruyor ozellikle mavi tonlarında :KK50: ama renk olarak mavisi cok önplana cıksın diyorsan azul derim.:KK34:

grafite cok guzel olur bence

kızlar benim gözüme hangi mavi güzel olur yardımcı olurmusunuz,cor grafite,cor azul yada yeni seri topazio cıkmıs yarı opakmıs o da,yada eskı serı topazıo farketmez yeterkı hos dogal bır mavı olsun tavsıyenız varmı $2012-06-30 13.08.40.jpg $2012-07-01 15.45.43.jpg

X