Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar mrb bn dha önce konu açmştm babamn göz renngnde lens arıorm diye sanırım en yakın solotica quartzo ve topizio Ankara keçiörnde otruyrm satın alabilcgm bi yer bilen varsa söyleblr mi ltfn ?( Yıllık ve aylık lens fiytları ne kdr) =/
Kızlar mrb bn dha önce konu açmştm babamn göz renngnde lens arıorm diye sanırım en yakın solotica quartzo ve topizio Ankara keçiörnde otruyrm satın alabilcgm bi yer bilen varsa söyleblr mi ltfn ?( Yıllık ve aylık lens fiytları ne kdr) =/
canım babanın gözleri mavi ise topazio al bende topazio var ve o kadar değişik ki herkeste masmavi duran topazio bende kenarlar mavi ortalar sarımsı-yeşilimsi durdu ağırlıklı olarak yeşil sanıo kimisi, ve emin ol kimse anlamıyo lens olduğunu.. ben burda arzu hanımdan aldım lenslerimi numaralılar daha geç gelio yıllık benim lenslerim ve 175 tlye aldım çok güvenilir bi satıcı, kesinlikle tavsiye ederim..