• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Slm kızlaaar!!! Sonunda NC Quartzo'larıma kavuştum. Herkesin anlattığına göre açık renk bekliyodum, zaten öyle de geldi. Ama ben oldukça beğendim, zaten arenk lense alışkın olduğumdan yadırgamadım. Bakalım siz beğenecek misiniz?
Fotoğraflar loş ortamda flaşsız ve flaşlı olarak çekildi :)

tropicalvine güle güle kullan canım..çok yakışmış gerçekten..nc quartzoyu ben de çok seviyorum..benimkiler biraz daha mavi seridendi 02/18 di sanırım..senin lenslerinin lotunu alabilir miyim?..tarih olarak hangi seriden yazabilir misin canım..teşekkürler..

tropicalvine güle güle kullan canım..çok yakışmış gerçekten..nc quartzoyu ben de çok seviyorum..benimkiler biraz daha mavi seridendi 02/18 di sanırım..senin lenslerinin lotunu alabilir miyim?..tarih olarak hangi seriden yazabilir misin canım..teşekkürler..
Çok teşekkürler tatlım, LOT no olarak EMO1191114 ve SKT olarak da 11/2019 yazıyor cnm :)

arkadaslar merhaba ben daha once hdrocor graffite kullanmistim tekrar lens almayi dusundum ve cuma gunu hidrocor mel siparis verdim bugün elime ulasti ama rengi bana cok acik geldi ben cok beyaz tenliyim daha koyu durur diye bekliykdum ama istedgm gbi olmadi elden cikarmayi düşünüyorum cunku kuklanamicam oysa ne hevesle almistim :/koyultamazmiyim bunlari bi şekilde ilgilenen arkadaslar olursa iletisime gecebiliriZ:(

arkadaslar merhaba ben daha once hdrocor graffite kullanmistim tekrar lens almayi dusundum ve cuma gunu hidrocor mel siparis verdim bugün elime ulasti ama rengi bana cok acik geldi ben cok beyaz tenliyim daha koyu durur diye bekliykdum ama istedgm gbi olmadi elden cikarmayi düşünüyorum cunku kuklanamicam oysa ne hevesle almistim :/koyultamazmiyim bunlari bi şekilde ilgilenen arkadaslar olursa iletisime gecebiliriZ:KK43:
keske almadan önce buraa yazsaydın alma derdim bende hidrocor mel aldım bir kere bile takamadım rengi asırı acık olduğu icin korkunc oldu bende de.

ya cokta bakip arastirdim buradan bide daha once n.c mel almistim hic bole drgildi yani tamam iyi hos cagla yesili gbi duruyo ama ben cok beyaz tenliyim bide sanki boyke bende birax bombeli mi durdu ay bilemedim walla hatta resimde yukleyim ben buna ne yapabilirim acaba 225 tl verdim ustelik:(

bunlarda ilk taktigimdaki fotoları

Eklentiler

• 20150330_211651-1.webp
    20150330_211651-1.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 276
  • 20150330_211613-1.webp
    20150330_211613-1.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 291
ya cokta bakip arastirdim buradan bide daha once n.c mel almistim hic bole drgildi yani tamam iyi hos cagla yesili gbi duruyo ama ben cok beyaz tenliyim bide sanki boyke bende birax bombeli mi durdu ay bilemedim walla hatta resimde yukleyim ben buna ne yapabilirim acaba 225 tl verdim ustelik:KK43:
ben de beyaz tenliyim sacım da siyah cok iğrenc oldu ya yakısan da cok ama bana olmadı yani bende 225 tl verdim hic kullanamadım:(resim ekleyebilir misin canım merak ettim sende nasıl durdu?

soloticanın cyristal rengini çok merak ediyorum acaba bende duran charm mel gibi kötü durur mu işte onu kestiremiyorum son seriler hakkında bilgi verebilecek olan var mı renkler nasıl ne alemde koyu mu açık mı charm mel bende çok koyu durmuştu

bende de böyle durdu ya cok ifadesiz ve donuk oldu gözlerim,sende de aynı olmus malesef,ben birdaha haresiz lens tercih etmem gerci bu hayal kırıklığından sonra seffaf lenslere geri döndüm:KK43:
wallahi cok felaket yani daha once iki kere kullandim mis gbiydi saclarim mavisiyah bide bildigin hortlak gbi oldum yani daha oncede hidrocor grafiti kullandim ama onda hicbisey belli olmuyodu keske ondan alsaydim yine huf :/

wallahi cok felaket yani daha once iki kere kullandim mis gbiydi saclarim mavisiyah bide bildigin hortlak gbi oldum yani daha oncede hidrocor grafiti kullandim ama onda hicbisey belli olmuyodu keske ondan alsaydim yine huf :/
demek sorun bizde benim de beyaz ten sacım da siyaha boyalı bizde kötü duruyor demek ki korkunc yılan gözü oldu cirkinlestirdi beni resmen takmadım ben de hic.ama yakısan da cok insan var ya demek beyaz tenlilere gitmiyor cok acık renk olduğu icin

demek sorun bizde benim de beyaz ten sacım da siyaha boyalı bizde kötü duruyor demek ki korkunc yılan gözü oldu cirkinlestirdi beni resmen takmadım ben de hic.ama yakısan da cok insan var ya demek beyaz tenlilere gitmiyor cok acık renk olduğu icin
yani eski mellerde de sacim siyahti ama o boyle drmamisti gozu dha koyu renk olsnlarda mukemmel duruyo dedigin gbi bnde yilan gozlu oldum resmn koyu goze super bi yesil oluyo bzm sansimiza:(

yani eski mellerde de sacim siyahti ama o boyle drmamisti gozu dha koyu renk olsnlarda mukemmel duruyo dedigin gbi bnde yilan gozlu oldum resmn koyu goze super bi yesil oluyo bzm sansimiza:KK43:
o o hidrocor değildir heralde eski aldığın hidrocor haresiz olduğu icin kötü duruyor yoksa nc meller hidrocharm meller daha iyi bukadar acık değil

Aslinda deneyerek almak istiyorum bildiginiz bir yer varmı leventde varmış diye duymuştum ama ulaşamadım adresine bide minik partiler ne kadara aldınız acaba

Back
X