Kontakt Lens Solotica lens almak istiyorum

narnur

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
5
0
Arkadaşlar solotica NC solflex lens sipariş vericem lütfen bana yardımcı olurmusunuz açık tonlarda olsun istiyorum lütfen karar veremedim resmine göre bana yardımcı olur musunuz?? :):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406969179139.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 320
benim gozlerim acik kahveydi ben quartzo ve mel denedim..solflex quartzolar azcik husran..griye bakan bi tonu var ve hic hosuma gitmedi..ama solflex mel e asik oldum diyebilirim..kesinlikle mel derim sana..yalni esmeraldayi da meral etmiyo diilim..buarada mel bende koyu durdu..bere saatin goz rengi gibi..vee inanilmaz dogall..

g

ben de kahverengi gözlere sahibim ve renk konusunda aynı durumu yaşadım . Topazio ile mel arasında kalmıştım ama sonunda topazio renginde karar kıldım . Solotica solflex NC serisi gerçekten harika ve kaliteli bir marka zaten . Bir de Lensoptik ten sipariş vermiştim ve karar aşamasında da müşteri hizmetleri baya yardımcı oldular sağ olsunlar . Umarım sen de gözünde en iyi durabilecek renkte karar verirsin çünkü lensler bir harika :))

kızlar bende ıstıyorum ama ne renk alacagıma karar veremedım sarısın beyaz tenlı acık kahverengı gozlerım var yardım lutfennn (

mel renginin fotoğraflarını koyar mısınz?

kızlar nc mel düşünen olursa bugün geldi kargom istediğim gibi durmadı bende, özelden ulaşabilirsiniz henüz çok yeniler fazla elimde tutmadan vermeyi düşünüyorum...

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce solotica natural colors mel sipariş verdim. Aslında renk çok güzel ama çoğu arkadaşımın ''donuk duruyor, kullanma dediği için lenslerden soğudum açıkçası. 2-3 defa taktım. İlgilenen varsa kullanılmamış solüsyonla beraber satabilirim. İlgilenenlere duyurulur.

arkadaslar solotica quartzo yeni geldi elime gözlerim küçü
k oldugu için bana olmadı ama rahat bombesiz ve dogallar takas etmek istiyorum üzele üzüle

Bende solflex Mel düsünüyorum acaba bi resim koyarmisiniz Rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…