Kontakt Lens Solotica Hidrosummer Branca mı? Azul Mu?

puff

KK Pro
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
737
29
39
Kızlar Soloticanin hidrosummer lenslerinden branca mi azul mu sizce.. Gözlerim cok koyu kahve.. Aslında nerdeyse siyah.. ve hic bi lens rengini acmayi basaramadi.. theatrical lenslere kaldı işim :) yakın bi zamanda quartzo aldim ama nerdeyse gözümde koyu gri durdu.. flashli cekimlerde belli oluyo ama ben fotograf icin almiyorum sonucta lensi.. normal zamanda göz rengimi cok belirgin acicak bi lens istiyorum.. vetmandan hidrosummer siparisi vericem.. saolsun cnm benim cok ilgilendi :) sadece renk konusunda kararsizim.. azul mu brancamı? vetmanin gözünde duruşunu cok begendim azulun.. ama bende o derece acik durmicağina o kadar inandirdim ki kendimi :) eminim lacivert durucak.. o yuzdende icimden branca geciyo.. beyaz renk olarak geciyo ama icinde maviliği var.. sanki buz mavisi gibi.. videosunu izledim.. cok kötü görünmüyo ama bilemiyorum.. azul bende koyu kalicak sanirim..

branca

branca

azul (işte boyle koyu durmasindan korkuyorum ki bende daha koyu durucak eminim..)

azul

Son düzenleme:
Bu lensler diğer lensler gibi ince değil, daha kalın- theatral lensler olduğu için- bunun bilincindemisin?

evet cnm biliyorum.. zaten herzaman kullanamicam bunu.. normal zamanda quartzolara devam.. bunu daha iddiali zamanlarda kullanmak istiyorum :)

bundan bıkac ay once ılk cıktıgında aynı ıkılemde bende kalmıştımhatta azulun gelmesını delı gbı beklıyordum ..ama oıkılemden bır turlu cıkamadım cunku benımde gozlerım sıyah..ne yapısından ne durusundan emın olamadım kullanan bırınden yorum veya resımde gormedıgım ıcın bırsey dıyemedım vetmanda guzel durmusdu ama ıcıme sınmedı..branca buzul mavısı gbı sanırım..azul vıolete yakn bı mavi...rahatsız ve yapayda olsa yakından gozumu en ıyı açan boush lomb green ocean...ımkanım olsa natural touch baby blue alırdım o super bırsey paran varsa onu al derım

natural touch baby blue'nun üzerindeki o dokuyu begenmiyorum niyeyse ısınamadım ona hic..

cnm bana dokusu biraz kalınmış izlenimi verdi bunların nedense ..
eğer kalın ve yapay durmayacağına emin oluyorsan ok al ama eğer gözüne naylon yapıştırmış gibi durursa gün ışığında sonra kullanamayabilirsin ..
quartzo nasıl olurda açmaz anlamadım cnm ya =(
ya bende de o problem var ama topazio baya açtı gözlerimi ..
istersen topazio veya sophistic blue dene bir yerde cnm ..

yok cnm ya yine husran olucak biliyorum.. topazioda bende lacivert durur :))) quartzoyu görsen inanamazsin.. renk degistirmekten ziyade gözlerim aglamis gibi duruyo :))

Son düzenleme:
Sen yeni seri quartzo aldın onlar beni de açmamıştı. O serinin hatası ama tüm soloticalar aynı değil tabi . Sen bunları beğendiysen yinede azul derim. Koyu da durmaz kesinlikle. Bianca biraz daha ürkünç.

Bianca biraz göz yorucu geldi bana... Ben de azul diyorummm...

kizlar karar verilmiştir :)) azul siparişi verdim.. gelince resimleri eklicem..

İsabetli bir karar vermişsin gri renk sevmeme rağmen sanki branca'lar fazla zombivari durabilir gibi geliyor. Azul kıyasla daha doğal, geçen gün de Vetman üçlü opak seri kadar doğal durduklarını söylemişti, e daha ne olsun. Şayet numaralı kullanmak mecburiyetinde olmasaydım hiç tereddütsüz hemen sipariş verirdim. Opak seven ve plano kullananlar çok şanslı.

[video=youtube;heoDRH5-G-E]http://www.youtube.com/watch?v=heoDRH5-G-E&feature=related[/video]

puff canım ben de karar verememiştim hidrosummer alsam mı diye..lenslerin geldiyse ufak da olsa bi resim koyabilir misin canım? teşekkürler..

canım azulların geldiyse resim koyabilirmisin bende sipariş edicem de bi fikir olsun istiyorum

Selam hanımlar, bende hidrosummer azul ve branco arasında kaldım. Branco benim kahve gözlerimde yılan gibi itici ve korkunç durur diye korkuyorum. Ama azullarıda ya flaşlı çekmişler, çok aydınlık ortamda fotoğraflar çok yanıltıcı oluyor. Onca para ödeyip koyu durması beni kahreder. Lütfen hidrosummer gloss azul kullanan varsa resim paylaşabilirmisiniz. Şimdiden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…