Kontakt Lens Solotica Hidrosummer Branca mı? Azul Mu?

tekrar merhabalar branconun videolarını gördüm bildiğiniz görme engelli gibi duruyor inanılmaz korkunç Eğer kostüm partisine vampir yada zombi olarak katılmayacaksanız videoyu izlemeden branco düşünmeyin derim sevgiler :)

bende aynı ikilemdeyim canım yaaaaaa azul sip verdim ama pişman olmam inş

Kızlar Solotica Hidrosummer Azul alanların nasıl durdu merak ettim bşiy dememişsiniz :)

Kızlar Soloticanin hidrosummer lenslerinden branca mi azul mu sizce.. Gözlerim cok koyu kahve.. Aslında nerdeyse siyah.. ve hic bi lens rengini acmayi basaramadi.. theatrical lenslere kaldı işim :) yakın bi zamanda quartzo aldim ama nerdeyse gözümde koyu gri durdu.. flashli cekimlerde belli oluyo ama ben fotograf icin almiyorum sonucta lensi.. normal zamanda göz rengimi cok belirgin acicak bi lens istiyorum.. vetmandan hidrosummer siparisi vericem.. saolsun cnm benim cok ilgilendi :) sadece renk konusunda kararsizim.. azul mu brancamı? vetmanin gözünde duruşunu cok begendim azulun.. ama bende o derece acik durmicağina o kadar inandirdim ki kendimi :) eminim lacivert durucak.. o yuzdende icimden branca geciyo.. beyaz renk olarak geciyo ama icinde maviliği var.. sanki buz mavisi gibi.. videosunu izledim.. cok kötü görünmüyo ama bilemiyorum.. azul bende koyu kalicak sanirim..

branca

branca

azul (işte boyle koyu durmasindan korkuyorum ki bende daha koyu durucak eminim..)

azul
Merabalar ayni ikilemi suan ben yasiyorum topazio bebe mavisi degil koyu yesil durdu cunku kendi gozlerim koyu kahve azul nasil oldu suanki tecrubeleriniz nelerdir paylasirsaniz cok sevinirim:)

X