Kontakt Lens Solotica Hidrocor Mel Hakkında

hilalskmn

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
23
0
Kızlar ben birçok lens kullandım ama hiçbirinden doğallık açısından tam memnun kalmadım. Solotica hidrocor mel çok dikkatimi çekti. Acaba kullananlar yorumlarını, resimlerini paylaşabilir mi? Balık gözü gibi duruyor mu, rengi esmer tene çok mu açık gider, fiyatı ne kadar, süreci ne kadar yardımcı olursanız çok mutlu olurum..

balık gibi durmuyor hiç...Benim gözlerim ela ve çok açık tenliyim.Esmerseniz çok güzel durabilir bence,kendi göz renginiz ne renk?Resimlerimide ekledim,4 gündür kullanıyorum ben.Dışarıda bazen acaba gözümdeler mi diye aynaya bakma ihtiyacı hissediyorum.Çünkü rahatsızlık vermiyorlar hiç.Bu sitede vetman10 adlı kullanıcıdan aldım ben.Hem çok güvenilir hemde çabuk geliyor.Bir yıllığını 170 e aldım.Umarım açıklayıcı olmuştur.

Eklentiler

• $DSCN2031.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 4.219
  • $DSCN2029.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 1.236

teşekkür ederim cevabınız için gözüm koyu kahve ben de bundan korkuyorum alttaki renkle yapay durur mu?

mediana bu arada çok doğal duruyor inşallah ben de bu doğallığı yakalayabilirim çok beğendim.. bir de göz açım 8.6 soloticalarda standart 8.7 imiş açı. sıkıntı olur mu?

Kızlar benim göz rengim ela ama akşam koyu kahve gibi hidrocor mel elanin rengini açmaz mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…