Kontakt Lens solotica hidrocor ice mı? icemint mi?

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
kızlar benim gözlerim çok koyu kahverengi siyah desem yeridir.1 haftadır forumdanda internettende bakıyorum çok kararsız kaldım.açık bi mavi istiyorum ama bunu hangi lensle elde edebilirim bilemedim.:2::2:
en son bu iki rengi buldum sizin tavsiyeniz nedir?
başka marka da olur faketmez.
freshlook almıştım mavi hiç belli bile olmadı resmen.

aynı sorunuzmuz ben de siyah gözlüyüm ...
ben çok açık olmasada açığa yakın bir mavi istiyorum ,cor grafite düşünüyorum ..
bu arada charm grafite kullanıyorum :)

sonuç ne ,varmı bir gelişme veya kararın ,bilgilendirisen sevinirim ,malum siyah gözlü yok ,forumda sanırım en koyu gözlü benim,yandaş arıyorum kendime

yok daha bakıyorum hala hiçte siyah gözde görmedim lens internette bulamadım.bi baby blue var oda çok yapmacık.valla benimde göz bebeğim belli bile olmıycak kadar koyu renk.oyüzden naapcam bilmmiyorum.sen memnunmusun açıyo mu rengini?

cnm sana yerdımcı olcak mı bilmiyorum ama. youtube da siyah gözlü olanların freshlook lens taktığı videolar var. onları izlemiştim. mesela gümüş gri takmiştı bildiğin koyu gri duruyodu. parlak mavi de lacivert durmuştu. youtube dan izleyip bilgi alabilirsin. ben freshlook araştırıyordum da :) ordan bak bence aradığın lensin nasıl durduğuna. umarım yardımcı olmuşumdur :)

anladım canım ,zor işimiz
charm grafite açıyor ,çokta hoş duruyor ama bende charm ocre alıdm ve koyu oldu benim gözümde onları satıyorum yada takas edeceğim uygun lens ile o yüzden cor grafite daha açık mavi olur die charmda grfaiteden onu düşündüm ama şimdi charm melde aklımı çelmeye başladı :26:

albümde resimlerim var lenslerin bak canım ...

deci27 canım freshlook denedim ben ama solotıcanın doğallığı yok ki

cnm tabi yok solotica super bi lens :):) demek istedeğim siyah gözde renkler koyu duruo. iyi seçmen lazım lensi cnm

grafiteye bayıldım sen söleyince baktım gerçekten çok hoş

ben corları charmdan daha çok beğeniyorum kaşı kirpiği belirgin olan insanada çok yakışıo.

bende freshlook kullandım hareli mavisini 30cm yakınıma gelmeden belli bile olmuyordu nerdeyse ztn freshlooklar biraz daha buğulu bi bakış veriyo bence bide koyu renk göze takınca çok koyu oluyo.youtubetan baktım videolara siyaha yakın bi gözde bulamadım o iki rengi ondan bi fikir danışıyım dedim kullanan varsa diye

evet freshlook koyu gözde koyu oluyor. siyah gözde lensler koyu durduğundan en açığını alırsan sende güzel durur bence. siyah gözü açmak kolay bişey değil çünkü :)

evet freshlook koyu gözde koyu oluyor. siyah gözde lensler koyu durduğundan en açığını alırsan sende güzel durur bence. siyah gözü açmak kolay bişey değil çünkü :)

ozaman icemint alıyım en iyisi ben.bakalım denemeden anlayamıycam.nekadar açıcak bakalım

ben hala karar veremedim hala lens bakıyorum.çünkü siyah göz çok riskli alıp bi takıyorum o güzelim renkler belli bile olmuyor dibinden bile.oyüzden opak bi lens alıcam ama hangisi bilmiyorum solotica olmasada olur opak gri mavi bi lens siyah gözde kendini belli edicek ne var??

bence solotica en opak olan renklerinden topazio yu denemelisiniz. Hem gözünüzde koyu bir etki yaratmaz hemde oldukça doğal ve damarsız.

bence solotica en opak olan renklerinden topazio yu denemelisiniz. Hem gözünüzde koyu bir etki yaratmaz hemde oldukça doğal ve damarsız.

ama topazio yeşilimsi bi renk değil mi ben mavi istiyorum

ama topazio yeşilimsi bi renk değil mi ben mavi istiyorum

mrb myz ben bugun cor ice lerime ulaştım fakat ela gözlü oldugum ıcın lensler cok açık kaldı bende takasa crıstal bulursam crıstalle bulamazsamda satmayı düşünüyorum ve daha 1 saat takmadım lenslerı cok zaman kaybetmedende satmak ıstıyorum .. ilgilenırsen ya da ilgilenenler olursa msj atın ltfn.

Eklentiler

• $assetmnm.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 344
Merhaba kızlar dün elime ulaşan hidrocor ıce lerimi göz rengimin açık oluşundan kaynaklı olarak çok açık mavi duruşu sebebı ıle hıdrocor cristal ya da mel ile değişime ya da satışına açığım.

hidrocor ıce lenslerımı nc ıcemınt ile değiştim hadi buyrun bakalımmmm

Eklentiler

• $DSC00960 copy.JPG
    82,9 KB · Görüntüleme: 328
çok hoş olmuşşş mintler. ben de mint kullanıyorum her ne kadar büyük gelse de solotica gözlerime yine de doğallığındna ötürü takıyorum .sizin mint iniz bana baya bi yeşil geldi istediğim gibi ,ben de ki mint bu kada yeşil durmuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…