yok daha bakıyorum hala hiçte siyah gözde görmedim lens internette bulamadım.bi baby blue var oda çok yapmacık.valla benimde göz bebeğim belli bile olmıycak kadar koyu renk.oyüzden naapcam bilmmiyorum.sen memnunmusun açıyo mu rengini?
anladım canım ,zor işimizyok daha bakıyorum hala hiçte siyah gözde görmedim lens internette bulamadım.bi baby blue var oda çok yapmacık.valla benimde göz bebeğim belli bile olmıycak kadar koyu renk.oyüzden naapcam bilmmiyorum.sen memnunmusun açıyo mu rengini?
anladım canım ,zor işimiz
charm grafite açıyor ,çokta hoş duruyor ama bende charm ocre alıdm ve koyu oldu benim gözümde onları satıyorum yada takas edeceğim uygun lens ile o yüzden cor grafite daha açık mavi olur die charmda grfaiteden onu düşündüm ama şimdi charm melde aklımı çelmeye başladı :26:
albümde resimlerim var lenslerin bak canım ...
deci27 canım freshlook denedim ben ama solotıcanın doğallığı yok ki
grafiteye bayıldım sen söleyince baktım gerçekten çok hoşanladım canım ,zor işimiz
charm grafite açıyor ,çokta hoş duruyor ama bende charm ocre alıdm ve koyu oldu benim gözümde onları satıyorum yada takas edeceğim uygun lens ile o yüzden cor grafite daha açık mavi olur die charmda grfaiteden onu düşündüm ama şimdi charm melde aklımı çelmeye başladı :26:
albümde resimlerim var lenslerin bak canım ...
deci27 canım freshlook denedim ben ama solotıcanın doğallığı yok ki
cnm sana yerdımcı olcak mı bilmiyorum ama. youtube da siyah gözlü olanların freshlook lens taktığı videolar var. onları izlemiştim. mesela gümüş gri takmiştı bildiğin koyu gri duruyodu. parlak mavi de lacivert durmuştu. youtube dan izleyip bilgi alabilirsin. ben freshlook araştırıyordum da :) ordan bak bence aradığın lensin nasıl durduğuna. umarım yardımcı olmuşumdur :)
bence icemint . .
bende freshlook kullandım hareli mavisini 30cm yakınıma gelmeden belli bile olmuyordu nerdeyseztn freshlooklar biraz daha buğulu bi bakış veriyo bence bide koyu renk göze takınca çok koyu oluyo.youtubetan baktım videolara siyaha yakın bi gözde bulamadım o iki rengi ondan bi fikir danışıyım dedim kullanan varsa diye
evet freshlook koyu gözde koyu oluyor. siyah gözde lensler koyu durduğundan en açığını alırsan sende güzel durur bence. siyah gözü açmak kolay bişey değil çünkü :)
ozaman icemint alıyım en iyisi ben.bakalım denemeden anlayamıycam.nekadar açıcak bakalım
bence solotica en opak olan renklerinden topazio yu denemelisiniz. Hem gözünüzde koyu bir etki yaratmaz hemde oldukça doğal ve damarsız.
ama topazio yeşilimsi bi renk değil mi ben mavi istiyorum