Kontakt Lens Solotica Hidrocor alacağım kararsızım lütfen oy verin

Sizce hangi renk

• Ankete Katılan
    3

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
856C4595-45F7-4C3B-805F-613A6FB64A3B.jpeg
AZUL
460BA6BD-1F63-4C03-BF17-FB04C01F765B.jpeg
MARİNE
FFBA1D32-97EF-4431-BE7D-D62047CED80C.jpeg
GRAFİTE
EEBF2B85-0DF2-4800-B6EF-58487AAC2B06.jpeg

KENDİ GÖZÜM

Kızlar gözlerim açık kahve yani gözbebeğim gayet ortada bir kahve resimdeki gibi. Hidrocor serisinden üç renk arasında kararsız kaldım. AZUL, grafite ve marine renkleri. Gönlüm biraz marineden yana yeşile benzediği için kahve gözlerimle uyuşacağını düşünüyorum. Ama sizin de fikrinizi almak istedim.

Eklentiler

• 61A4B373-2E78-4535-85E8-113F902E9382.jpeg
    61A4B373-2E78-4535-85E8-113F902E9382.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 142
Her gözde farklı duruyor fotoğraflarda durduğu gibi durmuyor maalesef.Bende solotica quartzoyu denedim gözlerim sizinkinden biraz daha açık bir renk, çok korkuç olmuştu

Her gözde farklı duruyor fotoğraflarda durduğu gibi durmuyor maalesef.Bende solotica quartzoyu denedim gözlerim sizinkinden biraz daha açık bir renk, çok korkuç olmuştu
quartzo çok tercih edilen bir renk ama ben cesaret edemedim çünkü iddali geldi. İç ve dış haresi var ve göz bebeğinin bittigi yer çok keskin ve açık renk geldi gözle birleşme yok gibi yanı resim ve videolarda. Umarım yıllık almamissinizdir
Grafite doğal durmuş. Ama ben Azul tercih edenlerdenim.
Azulun rengi cok güzel ama kahve gözle uyumu ne olur bilmiyorum. Siz kullandınız mi acaba kullaniysaniz kendi goZunuz ne renk ?

quartzo çok tercih edilen bir renk ama ben cesaret edemedim çünkü iddali geldi. İç ve dış haresi var ve göz bebeğinin bittigi yer çok keskin ve açık renk geldi gözle birleşme yok gibi yanı resim ve videolarda. Umarım yıllık almamissinizdir
Fazlasıyla açık bir renk hiç doğal ve güzel durmadı Solotica’nın kalitesine rağmen. Üç aylık almıştım sadece fotoğraf çekinirken kullandım fotoğraflarda güzel görünüyordu neyse ki:KK51:

Azulun rengi cok güzel ama kahve gözle uyumu ne olur bilmiyorum. Siz kullandınız mi acaba kullaniysaniz kendi goZunuz ne renk ?[/QUOTE .!.:
Evet kullandım .Benimde gözler kahverengi. Ela,yeşil gibi doğal durmuyor maalesef. Yeşilinide almıştım .O çok doğaldı mesela .Ama Azur daha hoşuma gidiyordu .Belki de saçlarımın sarı olmasıda etkendi bilmiyorum. Koyu renk bir saçta daha fazla dikkat çekebilir ..

Bahsettiğiniz yeşil hangisiydi acaba yine hidrocor muydu ? Mel ambar Verde marine falan mi bunlardan hangisiydi dogalsa eğer aklımda bulunsun çünkü benim gözlerim ela gibi olduğundan uyusacagina inaniyorum

Fazlasıyla açık bir renk hiç doğal ve güzel durmadı Solotica’nın kalitesine rağmen. Üç aylık almıştım sadece fotoğraf çekinirken kullandım fotoğraflarda güzel görünüyordu neyse ki:KK51:
evet çoğu insan fotoğraflara aldanıp alıyor zaten. Oysaki gerçekte çok farklı. Lens olduğu her turlu belli olacak ama ben iç kısmı geçişli olanların digerlerine göre çok daha fazla doğal durduğuna inandığımdan öyle alacağım. Teşekkürler

X