Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayma problemi yüzünden nc ocre almaktan vazgeçtim sanırım corları düşüneceğim...
charm ocre renk olarak çok doğal ancak hareli olmasından kaynaklı benim gözüme büyük gelmişti. bombe yok lens inanılmaz rahat gözde 15 saat sorunsuz kalabiliyor. ancak gören herkes gözlerin gerçek mi lens mi diyordu. ki bu soruyu freshlook pure hazel kullanırken bile duymamıştım düşün ne kadar pörtlek olduğunu. sonuç olarak doğal değil ocreler. renk olarak bal rengi olduğu söylenemez açık askeri yeşil gibi bir şey. gözlerim koyu kahve bu arada. benim gözüme büyük geldi onun dışında çok severek kullanıyordum. nc ocre haresi daha ince olan sanırım onu deneyebilirim. ama sen bu tonlarda bir şey arıyorsan rainbow elite line hazel önerebilirim. çok doğal. tabii ki solotica cor ocre ye de bakabilirsin denemediğim için bir şey diyemeyeceğim.
teşekkür ederim cevabınız için.aldığım zaman size ve diğer arkadaşlara fikir olması için mutlaka ekleyeceğim fotoğraf.gözlerimin haresi belirgin değil ama gözlerim koyu kahve gün ışığında orta kahve oluyor o zaman hare haliyle belirgin oluyor.eğer birazda olsa corlarda belli olursa hareler çok mutlu olurum :)
slm bu hangisi çok dogalmiş başka fotograg ekleyebilirmisin lütfencok cok dogal bi lens ama fazla dogal ,aama kullanamadım öyle şisesinde duruyor