Kontakt Lens solotica grafite mi ? verde marine mi? yardım :(

dreams12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
161
4
merhaba arkadaşlar, hidrocor mellerimden çok memnun kaldığımdan , birde mavi lens almaya karar verdim. ama iki renk arasında kaldım. grafite ve verde marine. hidrocor hoşuma gitti ikinde de ancak çok mu soluklar bilmiyorum. kullananlar yardım edebilir mi? birde nc serisi mi hidrocor mu daha açık duruyor ? yardımlarınız bekliyorum.

bariz bir mavi istiyorsan neden topazio ya da azul düşünmüyorsun canım ?

Arkadaşımda var topazio , gözleri ufak olduğu halde belirgin oluyor lens olduğu ve benim gözlerim çok büyük . Göze almak istemedim. Azulda çok parlamış . En doğal mavi grafite ve verde marine diyorlardı. O yüzden bu ikisini araştırdım. Ama çok mu soluk duruyorlar bilmiyorum. Sende böyle dediğine göre sanırım baya soluklar cnm

yok aslında soluk olduğu için demedim canım, diğer saydıklarım daha belirgin mavi ya ondan dedim.
grafite , verde marine e göre daha mavimsi durur, ama yine de verde marine yeşile grafite ise griye bakıyor biliyorsun.

yok aslında soluk olduğu için demedim canım, diğer saydıklarım daha belirgin mavi ya ondan dedim.
grafite , verde marine e göre daha mavimsi durur, ama yine de verde marine yeşile grafite ise griye bakıyor biliyorsun.

evet grafite daha griye bakıyor. bende mel var. takınca yeşile bakıyor gözlerim ela olmuyor. o yüzden yeşil istemiyorum. sanırım grefite alacağım. bazılarında bariz mavi durmuş bazılarında gri durmuş bende nasıl durur bilemiyorum

grafite çok donuk bir lens marine al daha iyi .

mel koyu kahve gözde ancak ışık yansıyınca kendini belli ediyor. doğallığı mükemmel yalnız renk bakımından koyu gözlere uygun değil :44:

mel koyu kahve gözde ancak ışık yansıyınca kendini belli ediyor. doğallığı mükemmel yalnız renk bakımından koyu gözlere uygun değil :44:

benim şuan kulladığım cor mellim var. gözlerim koyu değil o yüzden sarıya bakan yeşil duruyor. marinede korktuğumda bu aslında. ortasından kahve çok görünür mu? gerçi mavi olunca belli olucak el mahkum

adını veremiyorum ama bi lens bayisi. ''denemeden bilemezsiniz. bizde soloticalar hijyen kurallarına uygun olarak denetiliyor diye yazmış..'' bence denemeden alma derim. mavi istiyorsan ''hidrocor ice'' lara bak derim

adını veremiyorum ama bi lens bayisi. ''denemeden bilemezsiniz. bizde soloticalar hijyen kurallarına uygun olarak denetiliyor diye yazmış..'' bence denemeden alma derim. mavi istiyorsan ''hidrocor ice'' lara bak derim

aslında demek lazım dediğin gibi. ice hiç düşünmediğim için bakmadım aslında. bide onu bi araştırayım :)

Marine daha canlı duruyor dediğin gibi. Onunda ortasından kendi göz rengi çok görünüyor diyorlar doğru mu ??

Aksine kaynaşması daha iyi grafiteye göre .
Grafiteyi asla tavsiye etmem inanılmaz donuk, duman rengi .

Aksine kaynaşması daha iyi grafiteye göre .
Grafiteyi asla tavsiye etmem inanılmaz donuk, duman rengi .

dimi ya . youtube tan videolara baktım çok donuk bi renk. marine alacağım sanırım. onunda fosforlu gibi durmasından korkuyorum.

Ne yaptın cnm aldın mı

Yok cnm ya . Hala düşünmekteyim . Bayramdan sonra alıcAm sanırım alabilirsem. Birde arkadaşımın lens aldığı biyer var. Yeni deneme lensler gelicekmiş. Geldiği gün haber verecekler ilk deniyen ben olucam onu bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…