Kontakt Lens solotica gold kullanan arkadaşlar???

Çok yakışmış canım ama herkes bunların çok damarlı olduğunu söylüyor. gerçekten damarlı mı? bide bunlar aylık lens mi? ya realdede böyle duruyorsa süper :KK16: iyi günlerde kullan :KK34:

Teşekküürr edermm cnmm :KK69:

Valla tatkm fotolarda gördüğün gibi işte bence söyledkleri kadar damarlı değil daha önce b&l da kullandm o daha damarlıydı buna bakarak:93:

bunlar da burcuhayal'e söz verdiğim diğer lens fotoları

sophistic magic blue

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

soph magic green (en güzeli bu aslında herkes kendi gözüm sanıyordu, orta-koyu kahve gözümü inanılmaz açmıştı ve ışıl ışıldı... çok doğal görünüyordu ama renk değişikliği de çok belirgindi, kısacası aradığım herşey vardı.. yine ona döneceğim, ne yazık ki fotoğraflarda pek belli olmamış anlatmak istediklerim :/ )

soph honey

Solotica NC Esmeralda

canım çok tşk ediyorum.....

solotica gold yeşil lenslerimm :KK17:

sevgili PRINJESZ çok hoş duruyor resimlerde pupil boşluğu bayağı küçükmüş ama esmeraldaya benzettim ben bayağı yoğun bir yeşil boyaması var lensin sanırım tam yeşil durmuş önceki arkadaşın koyduğu resimdeki lense hiç benzetmedim burdaki yapısı hiç damarlı durmuyor anlamadım bu gold ları ben :))​

nicolee sophistic magic blue çok yakışmış sana benım mavı lensle pek aram yoktur ama bu renk dogal ve güzel bi mavı durmus sana:nazar:
magıc green bıraz dahamı acmıs blue ya gore gozlerını fotolardan anlasıldıgı uzere oyle :82:
prinjesz cok guzel duruyor gozlerınde sanıyorum herkeze aynı yesıllıgı vermez dıger yesıllere nazaran rengı cok begendım.pupıl boslugundada sıkıntı yok bıraz daha dar sanıyorum:KK31: güle güle kullan:nazar:

sevgili PRINJESZ çok hoş duruyor resimlerde pupil boşluğu bayağı küçükmüş ama esmeraldaya benzettim ben bayağı yoğun bir yeşil boyaması var lensin sanırım tam yeşil durmuş önceki arkadaşın koyduğu resimdeki lense hiç benzetmedim burdaki yapısı hiç damarlı durmuyor anlamadım bu gold ları ben :))

Teşekkür ederim canım :78:
Diğer arkadaşların koyduğu solotica gold lenslerle benimkinin pek alakası yok bende anlam veremedim ama benim ki pek damarlı bir lens değil açıkcası ve cokta memnunum daha önce b&l kullanmıştım arkadaşlar bunun ona göre daha doğal durduğunu söylüyor. Normal soloticalar gibi :KK9:

prinjesz cok guzel duruyor gozlerınde sanıyorum herkeze aynı yesıllıgı vermez dıger yesıllere nazaran rengı cok begendım.pupıl boslugundada sıkıntı yok bıraz daha dar sanıyorum:KK31: güle güle kullan:nazar:

Çok teşekkür ederim tatlım :KK17:

wow, inanılır gibi değil.. o yeşillerin solotica gold olduguna emin miyiz??????????????? benim solotica nc esmeraldalarımdan daha doğal duruyor. diğer renkleri o kadar kötüyken goldun yeşilinin böyle olması..?

bende şaşırdım canım diğer arkadaşların koyduğu goldları görünce ama bnmki onlarınkine göre çok doğa duruyor:21:

solotıca gold ,orjınal solotıca deıl aldanıp almayın boşuna ığğğrenççç kalıtesız bır lens..ona verecegnz parayla bousch & lomb alın aynı paraya daha kalıtelı en azından:KK14:

X