orijinal göz rengin ne tatlım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi cnmm
Çok yakışmış canım ama herkes bunların çok damarlı olduğunu söylüyor. gerçekten damarlı mı? bide bunlar aylık lens mi? ya realdede böyle duruyorsa süper iyi günlerde kullan
bunlar da burcuhayal'e söz verdiğim diğer lens fotoları
sophistic magic blue
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
soph magic green (en güzeli bu aslında herkes kendi gözüm sanıyordu, orta-koyu kahve gözümü inanılmaz açmıştı ve ışıl ışıldı... çok doğal görünüyordu ama renk değişikliği de çok belirgindi, kısacası aradığım herşey vardı.. yine ona döneceğim, ne yazık ki fotoğraflarda pek belli olmamış anlatmak istediklerim :/ )
soph honey
Solotica NC Esmeralda
solotica gold yeşil lenslerimm
sevgili PRINJESZ çok hoş duruyor resimlerde pupil boşluğu bayağı küçükmüş ama esmeraldaya benzettim ben bayağı yoğun bir yeşil boyaması var lensin sanırım tam yeşil durmuş önceki arkadaşın koyduğu resimdeki lense hiç benzetmedim burdaki yapısı hiç damarlı durmuyor anlamadım bu gold ları ben :))
prinjesz cok guzel duruyor gozlerınde sanıyorum herkeze aynı yesıllıgı vermez dıger yesıllere nazaran rengı cok begendım.pupıl boslugundada sıkıntı yok bıraz daha dar sanıyorum güle güle kullan
Eki Görüntüle 115717 Eki Görüntüle 115716 Eki Görüntüle 115715 Eki Görüntüle 115714 Eki Görüntüle 115718
arkadaşlar cep telefonuyla çektiğim için resimler çok net değil, idare edin artık :)[/QUOTE
kendi göz rengın neydı?
yesılı guzel gorunuyor az damarlı gıbı pekı mavısı nasıl resımler cok net olmadıgından anlayamadım!