Arkadaşlar solotica topiği kapandığı için yeni konu açmak zorunda kaldım.Sedosh forumdaki mesaj sayım az olduğı için özel mesaj gönderemedim.Resimlerinede 25 mesajdan sonra bakabilicem.
Konuyu yeni okuyan arkadaşlar için söylüyorum.Solotica ice almak istiyorum fakat gözlerim açık kahve olduğu için hortlak gibi beyaz durmasından korkuyorum.Daha önce tanita almıştım koyu gözlü arkadaşımda mavi oldu bende beyaza yakın durdu.Şimdi kendi göz rendimi ve tanitalı göz rengimi koyuyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
Kendi göz rengim
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Tanitalar
cnm tanıta bende cok az daha koyu duruyordu.. madem albumumu goremıyorsun burdan rsım eklıyorum o zaman...
okadar uğraşıp bide resim eklemişsin.çok sağol valla.Sende çok güzel durmuş açık mavi istediğim renk bu ama bende böyle durmıcak galiba.Tanitaları gördüğün gibi bembayaz oldu.Sende tanitayla iceyı kıyaslarsan hangisi daha açık duruyordu.
okadar uğraşıp bide resim eklemişsin.çok sağol valla.Sende çok güzel durmuş açık mavi istediğim renk bu ama bende böyle durmıcak galiba.Tanitaları gördüğün gibi bembayaz oldu.Sende tanitayla iceyı kıyaslarsan hangisi daha açık duruyordu.
bence tanitalar çok hoş durmuş :)
canım sana son sorum olucak.peki ice ın pupil boşluğu nasıl.göz bebeği çok genişmii yoksa normalmi.bide ben lensim diye bağırıyor mu
selam,, öncelikle tanita resimlerin bence çok güzel durmuş ma madem sen hoşlanmıyorsun ozaman başka alternatifleri söyleyelim sana..
sedoshun kullandığı seri hidrocharm yani hareli olan seri.. pupil boşluğu solotica da en dar olan seri natural colorsun 3lü opak serisi olan esmeralda quartzo ve topazio.. diğer seriler onlara nazaran biraz daha geniş ama bu yine de onların doğallığını bozmuyor,, hatta onlardan daha doğallar =) hidrocharm biraz riskli bir seri pupil geçişi genelde doğal olmaz ama sedoshta gayet güzel kaynaşmış,, senin de göz rengin madem açık ozaman sende de güzel kaynaşacaktır =)
bence hepsi de öcü gibi görünüyor kendi gözleriniz çok daha guzel.