Kontakt Lens Solotica almak istiyorum yardımmm

New_Day

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
188
2
Arkadaşlar solotica topiği kapandığı için yeni konu açmak zorunda kaldım.Sedosh forumdaki mesaj sayım az olduğı için özel mesaj gönderemedim.Resimlerinede 25 mesajdan sonra bakabilicem.

Konuyu yeni okuyan arkadaşlar için söylüyorum.Solotica ice almak istiyorum fakat gözlerim açık kahve olduğu için hortlak gibi beyaz durmasından korkuyorum.Daha önce tanita almıştım koyu gözlü arkadaşımda mavi oldu bende beyaza yakın durdu.Şimdi kendi göz rendimi ve tanitalı göz rengimi koyuyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Kendi göz rengim
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Tanitalar

göz rengımızı benzettim ice beyazımsı durabılır mavi tonlarda mı istiosun grafıtte azul derim ben :KK24:

Arkadaşlar solotica topiği kapandığı için yeni konu açmak zorunda kaldım.Sedosh forumdaki mesaj sayım az olduğı için özel mesaj gönderemedim.Resimlerinede 25 mesajdan sonra bakabilicem.

Konuyu yeni okuyan arkadaşlar için söylüyorum.Solotica ice almak istiyorum fakat gözlerim açık kahve olduğu için hortlak gibi beyaz durmasından korkuyorum.Daha önce tanita almıştım koyu gözlü arkadaşımda mavi oldu bende beyaza yakın durdu.Şimdi kendi göz rendimi ve tanitalı göz rengimi koyuyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Kendi göz rengim

Tanitalar

cnm tanıta bende cok az daha koyu duruyordu.. madem albumumu goremıyorsun burdan rsım eklıyorum o zaman...

cnm tanıta bende cok az daha koyu duruyordu.. madem albumumu goremıyorsun burdan rsım eklıyorum o zaman...

$DSC02381.jpg $DSC02354.jpg $DSC02336.jpg $DSC02333.jpg $DSC02341.jpg $DSC01722.JPG $DSC01750.jpg $DSC01742.jpg

son 3 resım flaslıı dıgerlerı gun ısıgında flassız

Son düzenleme:
4911083952_481edaee79.jpg

bu renge bayıldım mesela.Ama bende böyle dururmu bilemiyorum.Offf şu lensleri deneyememek ne kötü.Grafite ice dan daha koyu sanırım

okadar uğraşıp bide resim eklemişsin.çok sağol valla.Sende çok güzel durmuş açık mavi istediğim renk bu ama bende böyle durmıcak galiba.Tanitaları gördüğün gibi bembayaz oldu.Sende tanitayla iceyı kıyaslarsan hangisi daha açık duruyordu.

okadar uğraşıp bide resim eklemişsin.çok sağol valla.Sende çok güzel durmuş açık mavi istediğim renk bu ama bende böyle durmıcak galiba.Tanitaları gördüğün gibi bembayaz oldu.Sende tanitayla iceyı kıyaslarsan hangisi daha açık duruyordu.

tanıtanın eskı serısı cok acıktı ıcedan daha acıktı.. ama tanıtanın rengı degıstı koyulastı... gecen sene aldıgım tanıtalarla 3-4 ay once aldıklarım aynı deıl... yenı cıkaanlar daha koyu ama eskıler ıcedan daha acıktı cnm ama ıce o kdrda korkulacak bır acıklıkta degılll... cok hos bır rengı war

canım sana son sorum olucak.peki ice ın pupil boşluğu nasıl.göz bebeği çok genişmii yoksa normalmi.bide ben lensim diye bağırıyor mu:KK17:

bence tanitalar çok hoş durmuş :)

canı çok sağol ama bu resimleri çok yakınlaştırdım.bütün olarak bakıldığında göz çok dikkat çekiyor.hele gün ışığında bembeyaz oluyor.dışarı çıktığımda herkes gözümün içine içine bakıyo bende çok rahatsız oluyorum tabi.şimdi arkadaşıma verdim o lensleri ondaki duruşu bambaşka harika oldu.

canım sana son sorum olucak.peki ice ın pupil boşluğu nasıl.göz bebeği çok genişmii yoksa normalmi.bide ben lensim diye bağırıyor mu:KK17:

selam,, öncelikle tanita resimlerin bence çok güzel durmuş ma madem sen hoşlanmıyorsun ozaman başka alternatifleri söyleyelim sana..

sedoshun kullandığı seri hidrocharm yani hareli olan seri.. pupil boşluğu solotica da en dar olan seri natural colorsun 3lü opak serisi olan esmeralda quartzo ve topazio.. diğer seriler onlara nazaran biraz daha geniş ama bu yine de onların doğallığını bozmuyor,, hatta onlardan daha doğallar =) hidrocharm biraz riskli bir seri pupil geçişi genelde doğal olmaz ama sedoshta gayet güzel kaynaşmış,, senin de göz rengin madem açık ozaman sende de güzel kaynaşacaktır =)

selam,, öncelikle tanita resimlerin bence çok güzel durmuş ma madem sen hoşlanmıyorsun ozaman başka alternatifleri söyleyelim sana..

sedoshun kullandığı seri hidrocharm yani hareli olan seri.. pupil boşluğu solotica da en dar olan seri natural colorsun 3lü opak serisi olan esmeralda quartzo ve topazio.. diğer seriler onlara nazaran biraz daha geniş ama bu yine de onların doğallığını bozmuyor,, hatta onlardan daha doğallar =) hidrocharm biraz riskli bir seri pupil geçişi genelde doğal olmaz ama sedoshta gayet güzel kaynaşmış,, senin de göz rengin madem açık ozaman sende de güzel kaynaşacaktır =)

yardımın için çok sağol canım.ice da kesin kararı almış gibiyim. sadece hidrocor mu hidrocharm mı onda karar kılamadım :44:

QUOTE=alcilpolple;18477211]bence hepsi de öcü gibi görünüyor kendi gözleriniz çok daha guzel.[/QUOTE]
:KK49:

herkesin zevkleri farklılık gösteririr.Forumun bu bölümü lense ilgi duyan kişilerin bölümüdür.Forumun amacıda paylaşmak ve yardımlaşmaktır.Bunları yapamayacak kişilerde kirlilik yaratmasınlar...Ki lenslerin duruşunu bende beğenmedim fakat,kötü durduğunu ''öcüüüü '' yerine daha düzgün bi kelimeyle ifade edilebileceğini düşünüyorum.

X