• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Solgar sut arttırıcı kullanan???

dudubadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
104
1
96
Denizli
Kizlar yeni dogum yaptım sutum az gibi denemedigim şey kalmadı aksine kilo alıyorum şimdide solgar sut arttirici hap var ona başladım dün. faydası var gibi kullanan varmı baska merak ediyorum kutunun uzerinde günde 6 tane diyor nasil içilecek eczacı en iyisi bu demiş biraz pahalı ama bilgilerinizi bekliyorum

ben kullandım. yediğine dikkat etmezsen kilo alırsın bu hapı kullanırken abur cubur çok yememek gerekiyor. hap biraz iştah açıyor. süt artırma açısından ben yarar gördüm sütüm ve sütümün kalitesi arttı. bebeğim 6 aylık oldu hap yeni bitti. ben günde 3 defa ikişer ikişer alıyordum. sabah kahvaltı sonrası öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası.
ayrıca bu hapı kullanmadan bende unutkanlık başlamıştı o durum ortadan kalktı.
sütün artması için sakın tatlı ye helva vesaire bu gibi sözlere aldanma sütün artmasında en büyük faktör su ve yeşillikler marul dere otu havuç salatalık ne zaman bunları çok yesem sütüm artıyor.

Hazır gıda ürünlerinden kaçın doğal süt arttırıcı ürünler var inanın lütfen kesinlikle kaçının hazır gıdalar etrafımızı sardı bizi zahmette rahmet vardır lütfen doğal yiyip içelim makaleme bakın süt arttırmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back