Güneş Kremleri Solecrin

Güneş kremleri, bronzlaşma

begooonya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
743
21
kızlar en iyi güneş kremlerini araştırıyorum
yani yağlanma,parlama vsden çok sanırım kremlerin etkisine,içeriğine bakmak lazım

en iyi güneş kreminin solecrin olduğu söyleniyor,sonra coppertone
solecrin dnayı bile koruyormuş
hatta cilthekimi bu kremi tek geçiyor

solecrin kullanan var mı ??????

ben de hazır taze cildiye doktoruma kontrole gitmiş biri olarak konuşayım bari.:1closedeyes: cildiye doktoruma güneş kremi sordum ben garnier kullanıyorum ama terleme yapıyor dedim doktor da garnier çok iyi bir marka ama güneş kremleri gözenekleri tıkadığı için terleme normal dedi. ben la roche posay iyi diye duydum siz ne önerirsiniz dedim bana solecrin'nin numunesini verdi dene bunu iyi gelirse alırsın dedi. ben de şimdi bakınıyordum acaba ne görüşler var bu kreme dair diye.

deniyorum garnier'dan kesinlikle daha iyi cildim yağlanmıyor ve terleme de yapmıyor ama tabi her güneş kreminde olduğu gibi hafif beyazlık veriyor

harika.
sağol canım bilgi için.

son kararım,yaz kış yüzüm için aynı ve en iyi güneş kremini kullanmaya karar verdim,solecrin alıcam.

ama vücut için bu kadar pahalı bi kremi sürekli kullanmak biraz bütçe gerektirir
üstelik yaz kış sürün diyorlar,hadi sadece güneşe çıkacağın zaman sürsen neyse
vücudum için evde olsam bile yaz kış güneş kremi kullanmaya karar verdim
ama yazın başka marka kışın başka marka kullanıcam,biraz daha hesaplı ürünler araştırayım bakalım :) bi de cilt hekimine bi sorayım

Solecrin i kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
Yağlı ve akneye meyili ciltler için de uygun mudur?

Cilt tipinizle birlikte olumlu ve olumsuz yönlerinizi yazar mısınız?

solecrin SPF30 kullanıyorum.emülsyon yapısında. ama benim yüzümde kullandıktan sonra sivilce yaptı malesef... yine de piyasadaki en iyi güneş kremi olduğu söyleniyor.izlerimi açtıktan sonra koyulaşmasınlar diye kullanıyorum evet koruma olarak gayet iyi,iz tedavimle beraber kullanmam iyi oldu

solecrin SPF30 kullanıyorum.emülsyon yapısında. ama benim yüzümde kullandıktan sonra sivilce yaptı malesef... yine de piyasadaki en iyi güneş kremi olduğu söyleniyor.izlerimi açtıktan sonra koyulaşmasınlar diye kullanıyorum evet koruma olarak gayet iyi,iz tedavimle beraber kullanmam iyi oldu

solecrini kullanalı nerdeyse bir sene oluyor. çok iiyi bir güneş koruyucum var deyip duruyordum.koruyuculuğuna diyecek yok ama bir senedir yüzümün neden sivilceden kurtulamadığını yeni anladım...solecrin yüzünden.
dönem dönem kullanmadığım zamanlar oldu yüzüm toparlandı oh be ne güzel deyip bari güneşten zarar görmesin diye tekrar başladım yüzümde böyle iri iri iltihaplı sivilceler atıyor ya inanılır gibi değil. ben polikistik over kaynaklı sanıyordum ama son gittiğimde dr. böyle bir rahatsızlığımın olmadığını söyledi..solecrinin bıraktım yeni sivilce çıkmadı gibi ama öncekiler büyük büyük kırmızı kırmızı böyle:KK59: yağlı cilde sahip olanlar kesinlikle kullanmamalı...ben la roche posay anthelious ac spf30 sipariş ettim artık kesinlikle solecrin kullanmayacağım....

kızlar en iyi güneş kremlerini araştırıyorum
yani yağlanma,parlama vsden çok sanırım kremlerin etkisine,içeriğine bakmak lazım

en iyi güneş kreminin solecrin olduğu söyleniyor,sonra coppertone
solecrin dnayı bile koruyormuş
hatta cilthekimi bu kremi tek geçiyor

solecrin kullanan var mı ??????

Solecrin güneş kremini ilk defa duydum. Birşeyden haberimiz yokmuş. Eğer dediği gibiyse doktorun denemek gerek. Paylaşım için teşekkür ederim.

Solecrini be de duymmaıştım ama faktörü yüksek olan bazı markaların kremleri de oldukça işe yarıyor. O kadar para dökmeye gerek yok. Solecrinde daha ucuz olduğuna bahse girerim. Hem bazı sitelerde çok uygun fiyata güneşş kemleri satılıyor. Strawberry iyi o anlamda. Ebay da fena değil.

X