Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bimden almış olduğum SOLE marka ayçiçek yağı kızartma yaparken köpürüp taşıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Neye koysam aynı ocağımı mahvediyor taşıp.
Çok şaşırdım inan.yıllardır kullanırim hic böyle bişe yaşamadım. Acaba kızartma yaptığınız tava yada tencere her neyse deterjanı çok kullanmıs olabilirmisiniz.aklıma sadece bu geldi
Kızlar bimden almış olduğum SOLE marka ayçiçek yağı kızartma yaparken köpürüp taşıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Neye koysam aynı ocağımı mahvediyor taşıp.
Bilemem ben çok uzun zamandır kullanıyorum kızartma yaparken iyice sebzeleri kurulayip yağ kızınca atıyorsunuz dimi ve daha önce bu yağda sorun yaşadınız mı ilk kez mi başınıza geldi
Bilemem ben çok uzun zamandır kullanıyorum kızartma yaparken iyice sebzeleri kurulayip yağ kızınca atıyorsunuz dimi ve daha önce bu yağda sorun yaşadınız mı ilk kez mi başınıza geldi
Şikayet sitesinde farklı bir markada aynı şikayet vardı. Yapılan incelemede kızartma için kullanılan tenceredeki deterjan kalıntısı kaynaklı köpürme ve taşma olduğu sonucu çıkmıştı. Şikayet sahibi sonrasında yağı sorunsuz kullandığını yazmıştı. Böyle bir şey olma ihtimali var mı ?
Şikayet sitesinde farklı bir markada aynı şikayet vardı. Yapılan incelemede kızartma için kullanılan tenceredeki deterjan kalıntısı kaynaklı köpürme ve taşma olduğu sonucu çıkmıştı. Şikayet sahibi sonrasında yağı sorunsuz kullandığını yazmıştı. Böyle bir şey olma ihtimali var mı ?
Sıcak su ile bekletip, durulama yaptığınız bir çelik tava/ tencerede deneyin isterseniz. Yağda koku, rahatsız edici bir tat yoksa; yemeklerde de sorun olmayacaktır aslında.
Aycicek yagi her ne kadar skt'si olsa da kolay kolay bozulmaz, cunku kolay kolay siviyla havayla karisamaz yapisi gereği.
Dolayisiyla o bozulma olayini bi kenara birakalim.
Normal yemek yaparken kopurmeyip sadece kizarirken kopuruyorsa, ya tavaniz islak kaliyor bakin deterjanli demiyorum ya da kizartma yaptiginiz sebzelerinizi yikadiktan sonra iyi kurulamiyorsunuz. Yok ben bunlari da yapmıyorum eminim diyorsaniz, bim'e goturun inceletsinler, kopurmesi cok tehlikeli Allah korusun atesle temas edip yangin da cikarabilir.