Güneş Kremleri Solaryuma Girmeye Karar Verdim Fakat ??

Güneş kremleri, bronzlaşma

mavii80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
27
0
44
Arkadaşlar danışmak istediğim bir konu bu.Otobronz kremlerin renklerini sevmediğimden bu sene ilk kez solaryuma girmeye karar verdim ama beyaz tenli olduğumdan korkuyorumda..İlk girişimde koruyucu sürmelimiyim sizce? Bu konuda tecrübesi yada bilgisi olanlar yazarsa sevinirim :1hug:

selam canim,bende bambeyaz basladim gecen hafta..ilk seferinde 15 dakika orta siddette girdim ancak gögsümün alt taraflari ve bacaklarim kizardi ve kasindi...laser yaptirmama ve cildimin coookk hassas olmasina ragmen herhangi bi krem sürmedim..ikinci defasinda 10 dakika yine orta siddette girdim,herhangi bi sorun olmadi ve cok seker bi bronzluk kazandim...ama solaryumdan gelince hemen vücuduna nemlendirici losyon sürmeni tavsiye ederim cünkü hem yaslanmaz hemde kurumaz...
birde ben cok beyaz tenli oldugumda herhangi bi yan etkisi olmasin diye aralarina 7ser gün koyuyorum..
gün gectikce bronzluk acildigi icinde yüzüme iki günde bir bronzlastirici krem sürüyorum...
sevgiler...

bende solaryuma girmeye karar verdim girenler var mı?nerelerde giriyorlar?beni bilgilendirirseniz çook sevinirim

Beyaz tenli biri olarak söylüyorum ilk girişinde koruyucu sürmelisin ve 10 dk dan fazla girme rengin değişene kadar..Sun vitali tavsiye ederim çok kaliteli bir yer.

hayır buğday tenliyim...yazın çok yandım ama açıldım bile tekrar kararmak istiyorum..Fakat sarı turuncu olmaktan korkuyorum.nişantasında oturuyorum orada nereler var hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…