Güneş Kremleri Solaryum konusunda yardım

Güneş kremleri, bronzlaşma

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.358
17
Merhaba kızlar,
Benim bir sorum olucak. Ben açık tenliyim ama süt beyazı değilim kumral gibi daha çok. Ama bu aralar neden bilmiorm cildim sarardı gibi sanki güneşden bende acaba solaryuma mı girsem die düşündüm. Ama kapkara yada çok fazla yanık olmak istemiyorum çünkü açık ten seviyorum ben, ve cildim tatillerde kararmaya çok müsait durumda oluyor hep 30-40 faktör falan sürüyorum çok yanmamak için. Sizce solaryuma girersem hafif bronzluk mu gelir yoksa kapkara olur çıkar mıyım çünkü saçlarım bakır karamel arası bir renk çok kara olmak yakışmaz sanırım.
Birde Ankarada önerebileceğiniz yerler var mı acaba?

tatlım merak etme ole kapkara olmazsın,yanı bu senın ıstegıne kalmıs bırsey .5.seansdan sonra bronzlugun yogunlugu artar tabı saglıklı bır sekılde gırmek ıstıyorrsan.bazıları hemen bronzlasmak ıcın daha ılk seanslarda bıle 20dakka gırıyor bu cok saglıksz resmen haslanıyorsn acısından ztn duramıyorsn .en ıyısı acele etmeden saglıklı bır sekılde solaryuma gır .3 seans gırsen yeterlı sana cnm .ben beyaz tenlı oldugumdan gunese cıkmadan once solaryuma gırıyorum .ılk 10dakka ıle basladım .bırgun arayla tekrar 10 dk gırdım ,tekrar bırgun arayla bu sefer 3.seans 15 dk oldu .zaten solaryum merkezlerın tek kullanımlık paket yagları oluyor onlardan ıstersn onlar verıyor .ayrıca dıkey solaryumun ben pek etksını gormuyorum esıt yanmak ıstıyorsn yatay tercıh et derdım .ama yatay da sabıt durma oylece cnm sureklı sag sol yap heryere esıt dagılsın .solaryumdan sonra hemen bebe yagı kullanmanda nemlendrmede ıyı gelr .ılk 6 saat boyunca dusa gırme sakın solaryumun etksı devam etmez yoksa .opuyorm cnm kolay gelsn sana

bende birsey sormak istiyorum ben 2 seans girdim solaryuma ilk girdiğimde 10 dakıka dun gırdıgımdede 10 dakıka kladım. tabı bır gun arayla gidiyorum. 3. senasda bu bronzlaştırıcı yağlardan kullansam ne olur acaba hem son ıkı seansa 1er gun arayla değilde her gun girsem bırsey olmaz herhalde

kızlar solaryum çok zararlı vücuda. sağlık acısından. tavsiye etmiyorum. bronz ten isterseniz size krem öneririm. kalıcı bronzluk sağlıyo.

kızlar solaryum çok zararlı vücuda. sağlık acısından. tavsiye etmiyorum. bronz ten isterseniz size krem öneririm. kalıcı bronzluk sağlıyo.

canım benim katılıyorum sana. adı ne ki söylediğin kremin.? ben bronz tene bayılıyorum ama kıvamı bi türlü tutturamıyorum. :KK70:

Son düzenleme:
bende birsey sormak istiyorum ben 2 seans girdim solaryuma ilk girdiğimde 10 dakıka dun gırdıgımdede 10 dakıka kladım. tabı bır gun arayla gidiyorum. 3. senasda bu bronzlaştırıcı yağlardan kullansam ne olur acaba hem son ıkı seansa 1er gun arayla değilde her gun girsem bırsey olmaz herhalde

canım bunun zararını ilerde görüceksin. bronzluk sağlayan kremlerden kullansaydın keşke.

solaryum direkt kanserojen etkilidir.uzun vadede etkisi ortaya çıkar.özellikle genç yaşlarda kesinlikle kullanılmaması gerekir kızlar

nedir o kremmmmmmm:)

kalıcı bronzlaştırıcı krem diye bir şey yok arkadaşlar.... solaryuma herkes zararlı diyor ancak öyle bir şey yok.. benim annem cilt doktoru babam da beyin cerrahı bu insanlr tıp egitimi almıs kişiler söyle bir şey ki solaryum normal güneşin etkilerini veren bi sistem ama sen kalkıp hergün solaryuma girersen bu tabiki zararlı olur tabiki kansere yol açar ki buna normal güneş ışıgı da yol açıyor.. bu yüzden yazları da cok fazla güneşlenemiyorz ya da koruma faktörlü kremlerle güeşleniyorz. ayrıca akneli ciltler için solaryum normal deniz güneş cok etkili cünkü kalan akne izlerini solaryum cilt derrisini yenilediği için izleri kaybediyor... ayrıca solaryumda d vitamini oldugu için kemiklerde etkili ve bel agrılarına iyi geliyor bunun yanı sıra mutluluk veridiği de kanıtlanmış bir gerçek...

2 haftada tam 6 kere girdim solaryuma ama hala kararamadım =))) sarışın oldgm içn kıpkırmzı dolaşıorm p.tesi de gircemmm belki kararrrm

kızlar bence solaryum felan çok sağlıksız onlara girmeyin derim beyaz ten çok güzel bence süt gibi yaa ne güzel :)

bnde esmerm mesela ama nasıl söylesem kara sarı diyorlar esmern açık tonlarından diyelim .

ama beyazlamaya uğraşııyorm pirinç unları vs. .. ama bunlar sağlığa zararlı değil öyle olsa yapmam.

bence sizde yapmayın solaryum berbat bir şey cilt kanseri felan ...

eminim size beyaz ten daha çok yakışıyordur :)

Çok sık girmek tabikide zararlıdır herşeyin fazlası zarar derler .Bende sivilcelerden müzdarip biriyim ve ne ilaç kullandıysam geçmedi solaryumun geçirdiğini duydum dr.umada sordum dozajlı girmem gerktiğini fazla girmedikçe zararı olmıyacağını söyledi . Eskişehirde solaryuma giren arkadaşların önerebileceği bir yer var mı acaba ?

Çok sık girmek tabikide zararlıdır herşeyin fazlası zarar derler .Bende sivilcelerden müzdarip biriyim ve ne ilaç kullandıysam geçmedi solaryumun geçirdiğini duydum dr.umada sordum dozajlı girmem gerktiğini fazla girmedikçe zararı olmıyacağını söyledi . Eskişehirde solaryuma giren arkadaşların önerebileceği bir yer var mı acaba ?

evet bende sivilcelerimden dolayı cok üzülüodm kullanmadıgım ilac kalmamıstı ama solaryuma girdikten sonra hepsinin kkurudugunu ve izlerin kalmadıgını gördüm tabi bunun yannda yiyip içtklerme de dkkat ettm

ben de solaryuma girenlerdendim bi zararını görmemiştim ama riskleri beni korkuttugundan girmeyi bıraktım. zaten bembeyaz tenlerde öyle kapkara olabilmek için çoooook girmek gerekiyo sanırım. ben bugday tenliyim 5 defa girince yeterli oluyodu benim için. ama kalıcı bronzluk saglayan krem de hiç görmedm

X