Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Solaryum sağlık işidir,solaryuma girin yada girmeyin ama doğru bilgilenin.Çünkü bu konu işin uzmanıyım.
peki canım ciddi zararları varmı anlatırmısın ?benneyaptımki
Beyaz tenli olduğunuz için tek seans hiç bir işe yaramaz,en azından 3seans girmeniz gererir.Ortalama bronzluk elde etmek için 5 seans yeterli oluyor.Bu seanslar vücut makineleri için eğer dekolte girmek istiyorsanız 2-3 seans yeterli.Gideceğiniz solaryumda sizi dakika ve seans sayısı olarak yönlendirirler.Her firmanın makinaları ve ampullaerini UV oranları farklı olduğu için uygulamalar ona göre yapılır.Alınan 5 seansının size hiç bir zararı olmaz endişelenmeyin,dakika konusunda titizlik gösterin ve gittiğiniz yer size güven vermeli.merhaba. ten rengim beyaz ve kış düğünü olacağı için düğünümde solaryuma girmek istiyorum. bir kereliğe mahsus olarak solaryuma girmek zarar vermeyecektir diye düşünüyorum. kaç dakikalık bir işlem yeterli olacaktır? ya da kaç seans gerekir?
Ben de bir arkadaşın kışın bir seansta 20 dk.girdiğini yazdığını gördüm.İnanamadım böyle abartı olur mu?Solaryumun zararları olduğunu herkez bilir.Kendine acımıyor mu bu arkadaşlar yazık!
Eğer dekolte makinesine girdiyse ve ten rengi koyu ise bunda hiç bir sakınca yok.Dekolte makinelerinde 15-20 dakika aralığında çalışılıyor.
bir de boyayan makineler varmış bronz yapan ama solaryum ile değil bilginiz varmı?püskürterek bronzlaştırıyormuş