Güneş Kremleri Solante Losyon SPF 50 +

Güneş kremleri, bronzlaşma
İnşALLAH =)) Şimdi güzel bir yıkama jelı ıle maske pesındeyım onları da hallettım mı tamamdrr

İnşALLAH =)) Şimdi güzel bir yıkama jelı ıle maske pesındeyım onları da hallettım mı tamamdrr

canım ben yıkama jeli olarak garnier saf ve temiz 3ü birarada kullanıyorum çok memnunum.
bi ara meraktan nutregena(nasıl yazılıyo bilmiyorum :)) deep clean kullandım hatta bir alana bir bedavaydı ama beş para etmez, hiç bir özelliği yok
yalnız garnier süper tavsiye ederim

Yağlı cildim var canm sorunlu biraz gercı benm yuzumden oldu yeterınce kozmetık kullandım neutreganeyı da kullandım ama aman aman bı etkısını görmedım sabununu kullanıyorum almıstım bosa gıtmesın dıye ama jellerınden daha etkılı bence...Artık market ürünü almamaya çalısacam canm bana iyi gelmıyor anladım.Dermokozmetıge yönelecem DDF arastırdım kullanıcı yorumları baya iyi inş bana da iyi gelırr

kızlar konuya bodoslama daldım ama kusuruma bakmayın nolur birden görünce dayanamadım

ben de bugün solante +50 yi aldım ve yarın kullanmaya başlıcam
doktor yanında bir de papulex temizleme jelini verdi onu da sürdüm bu akşam
bunları kullananız var mı acaba ?

eğer yoksa da ben etkisini gördüğüm zaman yazarım belki birilerine faydam dokunur :)

kızlar bana bunu dermatolojı doktorum tavsıye ettı lekelı ve lekeye yatkın bı cıldım var. kullananlar olarak tecrubelerınızı paylaşır mısınız;? yağlı bı dokusu varmı parlıyormu yuze surunce yapış yapış oluyo mu? terletiyor mu? yorumlarınızı beklıyorum.

emilene kuruyana kadar biraz yapış yapışlık oluştu bende(solante pigmenta benimki)ama kuruyunca cildi yumuşacık yapıyo,lekelerim geçsin istiyorum zaten cildim yağlı zaten parlardı onun için bilemedim yağlandırdımı sivilce yapmasın yeter yeterince var zaten

ben de kullanmaya başlayalı bir hafta oldu bugün :)
ve ben iyi geldiğini hissediyorum.
ayrıca benimki akneli ciltler için olandan
arkadaşın da dediği gibi cilt yağlıysa parlıyo ama aşırı derecede değil
ve yumuşacık da yapıyor :)

solante acnes mi seninki ?

güneşten iyi koruyor mu ? kararma - bronzlaşmak istemiyorum ......o yüzden soruyorum

merhaba bende aldım dün solante acnes isteğim daylong almaktı çünkü yorumlarda aşırı sıcaklarda bile bronzlaşmadıklarını söylüyorlardı.eczacı bu ürününde lipozom teknolojisiyle üretildiğini ve sivilceler için iyi olduğunu söyleyince bunu aldım.diğer güneş kremlerinin sivilcelenme yaptığını hatta daylongun bile yağlı olduğunu okudum.bende bronzlaşmak istemiyorum solante pigmentin esmerleştirdiğini yazmışlar,acnes nasıl böyle bir şey yapıyor mu,memnunmusun canım.

ben solenta pigmentın bronzlaşma yaptıgını hiç bı yerde okumadım tam alacakdım öylemı kızlar bronzlaştırıyormu? ben lekelerım için alacagım

ben solenta pigmentın bronzlaşma yaptıgını hiç bı yerde okumadım tam alacakdım öylemı kızlar bronzlaştırıyormu? ben lekelerım için alacagım

canım ben bir yerde pigmenta kullanan birine arkadaşının yüzün esmerleşmiş dediğini okumuştum.ama kullananlar lekelerine iyi geldiğini yazmışlar.ben kullanmadığım için bir yorum yapamıycam.pigmente ve acnes kullananlar böyle bir şey yapıyor mu yorumlarlarsa sevinirim.

kızlar ben de 60 a aldım.
ayrıca daha bi hafta oldu ben başlayalı ama bronzlaşmadım yani ve sorduğumda öyle bir etkisi yok demişti eczanedeki çalışan.

bir de ben yanında otacı lavanta özlü sabunu ve papulex yüz temizleme jeli kullanıyorum.

bana baya baya iyi geldiler yani çünkü çok kötü olmuştu yüzüm gözle görülür bir fark var :)

Ben de internetten uzun arastırmalarım sonucunda 55 e buldum..sıparısımın ertesı gunu elımdeydi ve kargo ucretı de yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…