Güneş Kremleri Solante Losyon SPF 50 +

Güneş kremleri, bronzlaşma
özelıne atayım barı canm yanlıs anlasılmasın lınk falan verıyorum dıye sen sıparıs etmeden yıne de bı ara ıyıce bılgı al ıcıne sinsin

kızlar bugun geldı guneş kremım sivilceler için olanını aldım . yüzüme sürdüm ilk 3 dk falan bole yapışıyodu daha sonrasında o yapışkanlık gitti sankı hiç krem sürmemışım gibi haphafifdi yüzüm.

kızlar bugun geldı guneş kremım sivilceler için olanını aldım . yüzüme sürdüm ilk 3 dk falan bole yapışıyodu daha sonrasında o yapışkanlık gitti sankı hiç krem sürmemışım gibi haphafifdi yüzüm.

güle güle kullan canım bencede hafif bir krem.daha güneşte pek kullanmadım ama koruması iyidir sanıyorum.beyazlık yapmıyor,cildi de koyultmuyor sence nasıl:KK55:

kızlar ben pek memmun kalmadım sürünce yuzunde haffif duruyo evet beyazlık parlama yapmıyo evet ama kren ufalanıyo böyle bı yerınızı keselersınız ya kir çıkar öyle oluyo sürerken

kızlar ben pek memmun kalmadım sürünce yuzunde haffif duruyo evet beyazlık parlama yapmıyo evet ama kren ufalanıyo böyle bı yerınızı keselersınız ya kir çıkar öyle oluyo sürerken

solante acnes mi aldın ? yoksa başka çeşidimiydi ?

Canım sen herhangi sivilce ilacı kullanıyor musun ? Ben arada soyucu tarzda ilaç kullanırım soyulma dönemınde senın dedıgın kese gıbı olayına rast geldım sonrakı surduklerımde bir şey yoktu..Ondan sebep mi ki senınkı de?

evet solentanın acnelse olanını kullanıyorum. pek memmun kalmadım yaa. böyle ufalanıyo bıraz çok süreyım

Özele yazdım canım..Ancak acnes ındırımlıydı diğerlerini bilmiyorum ://

Güneş kremleri bende sivilce yapıyordu. Hem de bu deri altında büyüyen ve geçmek bilmeyenlerden. Bir de yüzümün her tarafı şu komedon dediğimiz beyaz yağ bezeleri ile doluyordu. Burada solante acness ile ilgili olumlu yorumlar okuyunca, bu yaz bu kremi denemeye karar verdim.

İyi ki de denemişim :) Yüzümdeki mevcut komedonları gidermekle kalmadı, gözeneklerin tıkanmasından dolayı oluşan sivilce (akne) problemimi de ortadan kaldırdı. İçeriğindeki salisilik asit cildin sebum dengesini düzenliyor sanırım. Oldukça memnunum. hatta şimdiye kadar kullandığım bütün yüz kremi ve güneş ürünleri içinde en iyisi diyebilirim :)) Bu vesileyle buraya yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

İçeriğinde matlaştırıcı pudra olduğu için yağlı bir görünüme sebep olmuyor. Ama sürerken kremin kalıntıları pul pul elinize gelebilir. Ki önceki yorumlarda arkadaşlarımızın bazıları bu özelliğine değinmiş. Onları hafifçe silkeleyerek uzaklaştırmak ve daha sonra yüze fondoten, pudra vs. kullanılacaksa, örselemeden uygulamak gerekiyor. Bu losyonla ilgili başka bir sorunum yok. bu özelliği de çok büyük bir sorun olmadı bende.

150 ml. oluşu nedeniyle oldukça bereketli. Zaten küçük bir parça alıp uygulanıyor ve açıkçası ben güneşte çok dolaşmayacağım günler sabah sürüp bir daha tekrar etmiyorum.

Güneşten bronzlaşmayı tamamen engellemez ama bir miktar geciktirdiğini söyleyebilirim. Şu anda yüzüm boynumdan daha beyaz. (Boynuma ve kollarıma da uygulamaya başlasam iyi olacak galiba :KK61: )

solante acness aldım doktorum bunu önerdi ben memnunum fiyatı 70 ti ama değiyo yani ayıca nemlendiricili olduğu için tekar bir krem sürmeye gerek yok

kızlar bu ürünü kullanmaya başlayalı 2 aydan fazla oldu
çok çok memnunum
lekelenmenin önüne geçiyor ve kullanmaya başladığımdan beri esmerleşmedim
:KK69::KK69:
herkese tavsiye ediyorum

arkadaslar ben de bugun bu solanteyi aldim ama eczaciya sormayi unuttum bu losyonu sadece gunese ciktigimizda mi suruyoruz yoksa her zaman mi bi de sadece yuzumuze mi surucez yoksa kollara boyuna omuza da surebilir miyiz?

arkadaslar ben de bugun bu solanteyi aldim ama eczaciya sormayi unuttum bu losyonu sadece gunese ciktigimizda mi suruyoruz yoksa her zaman mi bi de sadece yuzumuze mi surucez yoksa kollara boyuna omuza da surebilir miyiz?

SELAM KIZLAR

benim kendimi bildim bileli akne sorunum vardı gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmamıştı en son geçen sene baharda yüzüm felaket oldu tavuk derisi gibiydi alnımda lekede olmuştu kocaman

doktora gittim doktor bana solante pigmenta verdi sende güneş alerjisi var dedi aldım ama pekte inanmamıltım çünkü biliyorsunuz drlar ürün satar falan ama kullanmaya başlayınca faydasını gördüm şimdi çantamdan eksik etmiyorum

kışın dr bi fondoten verdı üstüne allık sürülebiliyor onu kullanıyorum o da 50++ onu kışın kullanıyorum normal nemlendiricimin üstüne hem kapatıyor hemde koruyor

yazında solante kullanıyorum ama ben 3 4 saatte bir yeniliyorum yazın sabah nemlendirici kullanmıyorum solante hemde nemlendiriyor zaten

o kadar faydalıki şu an bıyık bölgeme lazer yaptırdım mesela onunla koruyorum leke meke yok

alnımdaki lekeyi tamamnen geçirmedi ama azalttı sanırım

2 senedir kullanıyoruım memnunum o kadar cok kullanmama rağmen 1 ktu nerdeyse 1 sene yetiyor

umarım yardımcı olmuşumdur

X