Jinekoloji sol yumurtalıktaki kist ağrısı sağa vurur mu?

Okyanus73168685

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
368
51
43
Hanımlar Merhabalar sol yumurtalığımda kist var Fakat ben en çok ağrıyı sağda hissediyorum daha önce böyle bir şey yaşayanlar bana dönebilir mi lütfen çok acil

Hanımlar Merhabalar sol yumurtalığımda kist var Fakat ben en çok ağrıyı sağda hissediyorum daha önce böyle bir şey yaşayanlar bana dönebilir mi lütfen çok acil
evet dogru benım de sağımda kist vardı sol kasık ağrısından ölüyordum hatta doktoruma sordum olabilir o tarafa ağrısı vuruyordur dedi 8 cm di ameliyatla aldırdım ben hazıranda

evet dogru benım de sağımda kist vardı sol kasık ağrısından ölüyordum hatta doktoruma sordum olabilir o tarafa ağrısı vuruyordur dedi 8 cm di ameliyatla aldırdım ben hazıranda
cevap için çok çok teşekkür ederim ve çok geçmiş olsun. peki bir sey daha sorsam benim tam kasık değil kasığın yarım karış kadar üstü ve kıpır kıpır bir şey hareket ediyor sanki sizin de öyle oluyor muydu? O civarlara vuruyor muydu

Evet ama benım cok sıddetlı oluyordu bacak bacak ustune atamıyordum cevız kadardı sankı ve bana rhatsızlık verıyordu cok kötuydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…