progesteron un böyle etkileri varSelam haninlar tedaviye basladin femara kullandım ardından yumurta geliştirici iğne vuruldum catlatma ignesine gerek kalmadan sol tarafımda ki yumurta gelişip çatlamış değerlendirdik yumurtlamanin üzerinden 12 gün geçti 20 gün sonra test yapmamı istemişti doktor yani 8 gün sonra test yapmam gerekiyor gebelik oluşursa eğer sol kasığımın ağrıması gerekmez mi ama benim sağ kasığımdan karnın ortasına doğru gelen bi ağrı var ben anlayamadım bu durumu yaşamış tecrübeli arkadaşlarım bilgi verirse çok sevinirim bir not daha yumurta catladiktan sonra olası gebelik icin progestan hap verdi doktor yaklaşık 12 gündür progestan da kullanıyorum hapı almaya başladıktan sonra da gohuslerim şişti ve hassaştı bu konu hakkında da bilgi alırsam çok sevinirim
Sol tarafta yumurta catladiginda sağ tarafımda ki 14 mm idi yani bilmiyorum geliştiğini sanmıyorum Rabbım güzel günün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah 20. Gunde net sonuç alınır diye biliyorum ben biraz erken test yaptınız sanırım hakkınızda hayırlısı olsunprogesteron un böyle etkileri var
Göğüslerinizde ağrı acı o yüzden
Benim de iğne üzerinden 13 geçti beklemedeyim testim negatif çıktı
İnşaAllah gönlünüzce olsun sizin de benim de hepimizin
Belki sağda da yumurta gelişmiştir
çünkü mümkün
Belki kendiliğinden çatladıSol tarafta yumurta catladiginda sağ tarafımda ki 14 mm idi yani bilmiyorum geliştiğini sanmıyorum Rabbım güzel günün yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah 20. Gunde net sonuç alınır diye biliyorum ben biraz erken test yaptınız sanırım hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallahBelki kendiliğinden çatladı
Bilemezsiniz
Sağ sol farketmez boşverin inşaAllah gönlünüzce olur
Benim erken test yapmamın sebebi sabırsızlık
Bugün iğnenin 14.günüİnşallahhepimiz hakkında hayırlısı olsun adet tarihlerimiz 1 er gün geciksin öyle yapalım burda sonucu söyleyelim inşallah ikimizde de vardır çok sevinirim Vala
Hayırlısı olsun hakkınızda nasipten öte yol yok belirti yaşamadınız mi hiçBugün iğnenin 14.günü
Artık çıksa çıkardı bende ama negatif
İnşaAllah siz pozitif görürsünüz
Ooo bende belirtiden bol birşey yokHayırlısı olsun hakkınızda nasipten öte yol yok belirti yaşamadınız mi hiç
Ümidini kesme bence 1 hafta sonra yenile daha yeni iğne yapmışsın benimde belirtileri yok 1 gebelik geçirmiştim bende düşük oldu ama ben hamile olduğumu öğrenene kadar ihtimal vermiyordumOoo bende belirtiden bol birşey yokama olmadı mı olmuyor…
Evet ben de öyle düşünüyorum beklemedeyim adet olmadıkça umut varÜmidini kesme bence 1 hafta sonra yenile daha yeni iğne yapmışsın benimde belirtileri yok 1 gebelik geçirmiştim bende düşük oldu ama ben hamile olduğumu öğrenene kadar ihtimal vermiyordum
Aynen öyle hayırlı haberler alirsin inşallahEvet ben de öyle düşünüyorum beklemedeyim adet olmadıkça umut var