Sol tarafa yatmak

Aykiz1986

Sen benim dünyamsin kızım❤
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
872
504
103
Kizlar 16 haftaya girdim internette hep sol tarafa yatilmasi gerekiyor kesinlikle yuz ustu yatilmasin yaziyor bende encok saga ve hep uyandigim zaman kendimi yuz ustu yatmis uyaniyorum bebege kan dolasimi az gidiyormus ve ben hollandada yasiyorum sitelerinde hic biryetde oyle birsey yazmiyor sizler nasil yatiyorsunuz bebegime birsey olacak diye korkuyorum

İlk zamanlar hep yüzüstü yattım başka pozisyonda uyuyamazdım. Ama şimdi mümkün değil yatamıyorum. Sağımda ve solumda rahat edebiliyorum. Elimden geldiğince soluma yatmaya çalışsamda sağımda da uyuduğum oluyor. Bebek rahatsız olunca müsaade etmiyor zaten stres yapmayın.

Bebek buyudukce istesende yatamicaksin zaten sag veya sola yatilmasinin nedenide kalpten gelen damarlardan kan akisinin daha rahat bebege gecemesi icindi saniriim. Ben burnumdaki problem nedeniyle kendimi bildim bileli sola yatiyorum zaten o yuzden ben zorlanmadim ama alisik olmayanlara tam bir eziyet

Eğer çok sağa yatarsaniz bebek tekmeliyp sizi rahatsız edip don artık sola diyor:) son aylarda zaten uyumakta işkence sizinde sağa yatınca nefesiniz kesiliyor sola dönme ihtiyacı hissediyorsunuz

Ben üç türlüde yatıyorum canım. 35e geldk şükür:) nasıl rahat ediyosan öyle yat. Sağ düz sol. Sadece düz yatınca bel ağrısı olabiliyor bazen ama sağ ve sol benm için farktmiyor

yuzustu yatarken karnin rahatsiz etmiyormu canim

Ne tarafa yatsam olmuyor genelde sola yatmaya çok dikkat ediyorum kendimi hep sağda buluyorum. Bebeğin beslenmesi için en uygun sol yatış pozisyonu Dr da bunu söylüyor hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…