Kapsül olduğu nasıl anlaşıldı peki geçmiş olsun size deslm yaklaşık 1,5 yıl önce ameliyat olmuştum benim de sağ mememde problem olmuştu. Sağ sola göre daha yukarıdaydı. sağ taraf kadar olmasa da sertlik solda da vardı Ağrılarım aylarca sürmüştü 5 hafta önce karın germe ile birlikte doktor protezlerimi çıkarıp oluşan kapsülleri temizledi ve cepleri genişletti şimdilik çook iyiler iyi ki yeniden olmuşum çok rahatladım umarım geçer ama eğer senin de geçmezse ileride belki cepleri genişletir doktorun ikinci ameliyatımda hiç ağrım sızım olmadı biraz ödem oldu o kadar. Bekle biraz ilk üç ay sonra anlarsın sinyali verir. Hakkında hayırlısı olsun canım...
Benimde öyleydi sol sanki benim hiç birşey hissetmiyordum sağ ise sanki silikon yerinden çıkmış içerde dans ediyo ve ağrı yapıyordu tam hatırlamıyorum ama benimde uzun süre sürdü bu durum.bence endişelenecek birşey yoktur içini ferah tutcanlarım benim sol mememde protezin sanki yer değiştirdiğini, aşağı yukarı hareket ettiğini hissediyorum.bugün doktor kontrolüm vardı.dikişlerim alındı.doktora söyledim, herhangi bir problem yok daha yeni ameliyat oldun dedi.zamanla oturacak, ağrıların geçecek biraz sabır dedi.ama ben pimpirikliyim napıyım.sağ meme anasını satayım sanki silikonla doğmuş, birlikte büyümüş gibi gayet rahat ve iyi. ama sol meme beni düşündürüyor.
Benim doktorum 2 aya yaklaşık geçirmedi normal sütyene ameliyat sonrası ve sporcu sütyeni kullandım.bahsettiğin durum inanki normal endişe etmeelimle hafifçe masaj yapıyorum, sanki içeride bir gıcırtı varmış gibi oluyor.nasıl desem içeride bir yere değiyormuş gibi acıyor. şu an sporcu sutyenlerinden kullanıyorum.normal sutyene ne zaman geçiliyor acaba? Ayın 19'unda bir ay olacak ameliyat olalı. Daha çok erkendir demi?
Şimdiden geçmiş olsun..Aynı dertten ben de müzdaribimcanlarım benim sol mememde protezin sanki yer değiştirdiğini, aşağı yukarı hareket ettiğini hissediyorum.bugün doktor kontrolüm vardı.dikişlerim alındı.doktora söyledim, herhangi bir problem yok daha yeni ameliyat oldun dedi.zamanla oturacak, ağrıların geçecek biraz sabır dedi.ama ben pimpirikliyim napıyım.sağ meme anasını satayım sanki silikonla doğmuş, birlikte büyümüş gibi gayet rahat ve iyi. ama sol meme beni düşündürüyor.
Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun tekrargeçmiş olsun canım. benim şu an herhangi bir sorunum kalmadı.doktorum demişti zaten zamanla yerine oturur, ağrılardan eser kalmaz diye. aynen dediği gibi oldu.şu an sanki bir ömür benimle birlikteymişler gibi.biraz sabır.daha çok yenisin. ben şunu anladım ki; operasyondan en az iki aya yakın bir zaman geçmeden ne ağrıların bitiyor ne de silikonlar yerine oturuyor.sende normale döneceksin bak gör.. :))
Inşallah öyle olur..Çok sevindim herşeyin yoluna girdiğine.:)geçmiş olsun canım. benim şu an herhangi bir sorunum kalmadı.doktorum demişti zaten zamanla yerine oturur, ağrılardan eser kalmaz diye. aynen dediği gibi oldu.şu an sanki bir ömür benimle birlikteymişler gibi.biraz sabır.daha çok yenisin. ben şunu anladım ki; operasyondan en az iki aya yakın bir zaman geçmeden ne ağrıların bitiyor ne de silikonlar yerine oturuyor.sende normale döneceksin bak gör.. :))