sol memede problem

tutmos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
65
63
19 şubatta ameliyat olmuştum kızlar ve sizinle paylaşmıştım.ancak sol mememde problem var.ameliyat olduğum günden beri ağrısı dinmedi.aradan geçen süreçte düzelir dedim ama olmadı.sağ memede hiç bir problem yok.ama sol silikon sanki içeride yerinden kaymış, ameliyat kesisinin üzerine dayanmış gibi.ve ağrım var. yarın kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek. birde sol meme sağdan biraz daha büyük gibi. sizinde benzer sorunlarınız oldu mu acaba?

Çok normal bunlar erken süreçlerde, kafaya takılacak bir şey yok. Doktorun da aynı şeyleri söyleyecektir :)

benim yaklaşık 3 ay sürdü ağrılarım.kafana takma geçecek hepsi

slm yaklaşık 1,5 yıl önce ameliyat olmuştum benim de sağ mememde problem olmuştu. Sağ sola göre daha yukarıdaydı. sağ taraf kadar olmasa da sertlik solda da vardı Ağrılarım aylarca sürmüştü 5 hafta önce karın germe ile birlikte doktor protezlerimi çıkarıp oluşan kapsülleri temizledi ve cepleri genişletti şimdilik çook iyiler iyi ki yeniden olmuşum çok rahatladım umarım geçer ama eğer senin de geçmezse ileride belki cepleri genişletir doktorun ikinci ameliyatımda hiç ağrım sızım olmadı biraz ödem oldu o kadar. Bekle biraz ilk üç ay sonra anlarsın sinyali verir. Hakkında hayırlısı olsun canım...

canlarım benim sol mememde protezin sanki yer değiştirdiğini, aşağı yukarı hareket ettiğini hissediyorum.bugün doktor kontrolüm vardı.dikişlerim alındı.doktora söyledim, herhangi bir problem yok daha yeni ameliyat oldun dedi.zamanla oturacak, ağrıların geçecek biraz sabır dedi.ama ben pimpirikliyim napıyım.sağ meme anasını satayım sanki silikonla doğmuş, birlikte büyümüş gibi gayet rahat ve iyi. ama sol meme beni düşündürüyor.

ha birde şu var.ben ameliyat olmadan önce sol meme koltuk altıma doğru yayılıyordu.2 çocuk emzirdikten sonra iyice gevşediler haliyle.ameliyat esnasında doktorum sol meme koltuk altına doğru bir daha yayılmasın diye iç kısma dikiş atmış.sol memenin olduğu bölgeyle çok uğraştım dedi.

Ameliyat sonrası normal bir süreçtir. Geçer merak etme bir ağrı kesici halleder işini

Kapsül olduğu nasıl anlaşıldı peki geçmiş olsun size de

canım hemen yazamadım siteye bakma fırsatım olmadı gecikme için kusura bakma.... Kapsül sertleşme ve şekil bozukluğu ile kendini belli ediyor. Umarım olmaz ama olursa hissedersin zaten hafif sızı, şekil değişikliği, sertlik hemen kendini belli ediyor. Kapsülün dereceleri var benimki ortadan biraz daha sertti yani temizlenmesi gerekiyordu önceden dediğim gibi şimdilik iyi hiç sertleşme olmadı.

Benimde öyleydi sol sanki benim hiç birşey hissetmiyordum sağ ise sanki silikon yerinden çıkmış içerde dans ediyo ve ağrı yapıyordu tam hatırlamıyorum ama benimde uzun süre sürdü bu durum.bence endişelenecek birşey yoktur içini ferah tut

elimle hafifçe masaj yapıyorum, sanki içeride bir gıcırtı varmış gibi oluyor.nasıl desem içeride bir yere değiyormuş gibi acıyor. şu an sporcu sutyenlerinden kullanıyorum.normal sutyene ne zaman geçiliyor acaba? Ayın 19'unda bir ay olacak ameliyat olalı. Daha çok erkendir demi?

Benim doktorum 2 aya yaklaşık geçirmedi normal sütyene ameliyat sonrası ve sporcu sütyeni kullandım.bahsettiğin durum inanki normal endişe etme

bu gün doktoruma gittim.iyice muayene etti. içeride olan dikişlerim acıyormuş, zamanla dikişler eriyecek ağrında sona erecek dedi.zaten dikişlerin üzerine eliyle bastırınca bir an ölüyorum zannettim acıdan. balenli sutyene geçebilirmişim.birde ameliyattan bir ay sonra masaja başlayabilirmişim. yani bu ayın 19'undan sonra. tabi ben dururmuyum,doktordan çıkar çıkmaz hop iç çamaşırı mağazasında soluğu aldım.gizli balenli aynı zamanda toparlayıcı bir sutyen aldım.Kom'un sutyeni.Ey büyük rabbim, görmemişin de hali bir başka oluyormuş meğerse.sutyeni giydikten sonra aynanın karşısından zor alabildim kendimi.

sevgili mister.desteğin ve yol yardımın için ne kadar teşekkür etsem az gelir biliyorum.yüreğine sağlık kardeşim. :))

Şimdiden geçmiş olsun..Aynı dertten ben de müzdaribim 3 nisanda ameliyat oldum..Doktorum ameliyata gireceğim gün son dakika golü attı ve meme toparlama da yapmak istediğini söyledi...Bugün 8.günüm..Sadece tek göğsümde toparlama yapıldı..Ve o göğsüm diğerine göre daha şiş ve yukarıda..Benim de ciddi endişelerim var..Son durumun nedir acaba?

geçmiş olsun canım. benim şu an herhangi bir sorunum kalmadı.doktorum demişti zaten zamanla yerine oturur, ağrılardan eser kalmaz diye. aynen dediği gibi oldu.şu an sanki bir ömür benimle birlikteymişler gibi.biraz sabır.daha çok yenisin. ben şunu anladım ki; operasyondan en az iki aya yakın bir zaman geçmeden ne ağrıların bitiyor ne de silikonlar yerine oturuyor.sende normale döneceksin bak gör.. :))

Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun tekrar

Inşallah öyle olur..Çok sevindim herşeyin yoluna girdiğine.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…