Öncelikle gecmis olsun canim, kesinlikle doktora gitmen gerek bendede öyle uyusma parmakta agri gibi rahatsizliklara basladi doktora gittim eklem agrilarim ve kanda ilthap oldugundan dolayi romatizmadan sühpelendi.
Uzmana gitmem lazim:sm_confused:
Kan tahlili yaptir acil sifalar dilerim.
Slm canim suan nasilsin? doktor ne diyor? ben kan tahlillerim temiz. bende karaciger kist ve fitik sorunu var bunlarin etkisi olabirirmis. 5 km kadar koc diyor doktorum. mumkun degil yapamam bunu. kardiyoloji temiz. hormon tedavisinden sonra oldu. suan sol ayakta olur. ben zamaninda hicbirseye onem vermedim simdi bunun sonuclarini goruyorum. hastaneyi ihmal etmeyin gecmis olsun
yaa arkadaşlar, bi süredir sol kolumda ağrı oluyodu ara ara. bugün de sabahtan beri sol elimde uyuşma var. özellikle serçe ve yüzük parmağımda. korkuyorum yaaaa:çok üzgünüm:
yaa arkadaşlar, bi süredir sol kolumda ağrı oluyodu ara ara. bugün de sabahtan beri sol elimde uyuşma var. özellikle serçe ve yüzük parmağımda. korkuyorum yaaaa:çok üzgünüm:
Kusurua bakma canim hemen cevap yazamadim bir süre yoktum, romatizma uzmanindan randevu aldim nisan ayinda gidicem su an sükür iyiyim lakin sabahlari dizlerim ve özelikle eklem yerlerimde agri oluyor sonra gün icinde yavas yavas düzeliyor, ne biliyim allah baska dert vermesin canim ne yapalim hersey bizim icin.
Seviylea.s.
Slm.Iyi olduguna sevindim. Ilac aliyormusun? Aslinda kendimiz zamaninda onem vermiyoruz sonra kosusturuyoruz. Ben bu insan tipinenim. Suan oyle kosusturmaktayim. Insallah Allahim beterinden korusun! Canim gecmis olsun.Hastaneye gidince haber ver
Sadece agri kesici ve ilthap sökücü hap aliyorum, bende hic kendime özen göstermem bu konuda esim yada cocuklarim söz konusu oldumu hemen doktora kosuturum ama kendim icin böyle yapmiyorum aslinda cok yanlis özelikle biz kadinlar iyi olmamiz lazimki esimize cocuklarimiza faydali olalim onlarin bize ihtiyaci var.
Doktora gidince haber ederim bakalim ne olucak.
Sevgiylea.s.
Sadece agri kesici ve ilthap sökücü hap aliyorum, bende hic kendime özen göstermem bu konuda esim yada cocuklarim söz konusu oldumu hemen doktora kosuturum ama kendim icin böyle yapmiyorum aslinda cok yanlis özelikle biz kadinlar iyi olmamiz lazimki esimize cocuklarimiza faydali olalim onlarin bize ihtiyaci var.
Doktora gidince haber ederim bakalim ne olucak.
Sevgiylea.s.
tatu Slm. benim parmak uclarinda elimde uykudan kalktigimda cok sik oluyordu. Kan dolasimindan dedi.TTG ve T3 T4 -hormonlarina bakti ve Nololoji uzmanina gonderdi. Suan cok nadir hissediyorum. gecmis olsun
Canım aynı şekil bende de oluyor bir kaç gundür sabahları saat sekiz gibi uyanmama yakın sağ elimde bileğimden aşağıya dogru cok kotu bir sızı ve agrı oluyor hamile oldugum için ilaç da kullanamıyorum o yüzden doktora gidemedim elimi soguk suyla yıkayıp elimi açıp kapatıp geçirmeye çalışıyorum galiba sinirsel :1no2:
Merhaba canim dogumdan sonra mutlaka doktorla danis.yazdigim gibi sinir sikisinca uyusma oluyormus. Baslangis seviyesinde ilac ve fizik tedaviyle gecermis. Allah yardimcin olsun. allahim problemsiz bebisini eline almaya nasip etsin. gecmis olsun
Teşekkürler hayırlısıyla bebısım dogsun dogumdan sonra gıtcem ama her sabah yasamak bir işkence gercı bakalım