Sol koldan omuza doğru yayılan ağrı

Yaa çok üzüldüm peki şuan nasılsınız. Gebelikte bu tarz şeylerle karşılaşmak gerçekten çok zor. Allah göstermesin bir daha inşallahh

Yaa çok üzüldüm peki şuan nasılsınız. Gebelikte bu tarz şeylerle karşılaşmak gerçekten çok zor. Allah göstermesin bir daha inşallahh

Şu an rutinime döndüm ilaçlarımı kullanıyorum. Düzenli egzersiz yapıyorum takviyelerimi alıyorum kilo verdim doktor takibindeydim. Gebelikten sonra her şeye çözüm var. Şimdi sabır ve sükunet önemli

Çok sevindim adınıza, darısı bütün şifa bekleyenlere inşallah. Sağlıkla kalınnn. İçimi rahatlattınız

Sizin de bu ağrılarınız sol bacağınıza kadar iniyor mu yanma yapıyor mu böyle oldukça kolunuzu bacağınızı gerdikçe bir rahatlama hissi oluşuyor mu boğazınızda yumru hissi arada ses kısıklığı yapıyor mu benim bu şikayetlerimin hepsi boyun fıtığı ve düzleşmesini gösteriyor araştırdığında ve de boyundan geçen Vagus siniri Boyun düzleşmesi ve fıtığı olan hastalarda ezilmeye uğramış bu da bu gibi belirtilere sebep olabiliyor muş

Bacağıma kadar inmiyor ama yanma yapıyor evet. Hareket ettikçe ağrı oluyor bende zorladıkça kolumu

Bacağıma kadar inmiyor ama yanma yapıyor evet. Hareket ettikçe ağrı oluyor bende zorladıkça kolumu
Bu ortopedik birşey kaslarınızla veya sinirlerinizle fasyalarınızla alakalı bşr durum.sanıyırjm hamilesiniz üzerinize yük ağırlık bindikçe hamilelikten dolayı boynunuzda o ki düzleşme var bu tar şikayetler yapabilir.inşaallah geçici bir durumdur
Kaç aylık hamilesiniz

Bu durum hamilelik öncesi iki ayda da oluyordu sonradan şiddeti arttı. Şuan ben 3. Aya giriyorum o yüzden de istediğim gibi hastaneye ister istemez gidemiyorum

Tam olarak nasıl bir ağrınız var
Sol dirsekle birlikte koltuk altımdan göğsüme kadar gelen böyle damar ağrısı gibi mi kas mı bilmiyorum ağrı oluyor hareketle de artabiliyor. Ama garip bir şekilde kalbimi sıkıştırıyor gibi sol tarafima uzaninca nefesimi kesiyor beni çok fena daraltıyor. Ve arada da böyle iğne gibi batma oluyor ama sadece sol kısımlarimda oluyor bu ağrı. Şuan da bile var mesela yerimde duramıyorum oturmak istemiyorum birden ateş asıyor saniyelik sürüyor geri geçiyor ben bunu aylarca çekiyorum. Kardiyoloji vs hep gitmiştim zaten bir kaç defa hatta daha fazla. En sonda fizik gittim o da bereket verdi ama hiçbir faydası yok. Ağrılarım artıyor günlük yaşantımi aşırı derecede etkiliyor. Sürekli korku içindeyim hani ne olacak bu nasıl devam edicek böyle bilmiyorum

Nabzınız da yükselme hissediyor musunuz çarpıntı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…