Ya inş kuzumm inşş hamileyizdir.Aynı durumdayız inşallah hamileliktendir :)
5 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz :)))Siz ne zamandır deniyorsunuz canım
Ben de 2 yıla yakındır evliyim ama biz de 5 aydır deniyoruz. Hayatımın en uzun 5 ayıydı sanırım geçmek bilmedi :)5 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz :)))
Ortak noktamızda çokmuş :) inş ikimizde bu ay hamile kalırızz da bir ortak noktamız daha olur :)Ben de 2 yıla yakındır evliyim ama biz de 5 aydır deniyoruz. Hayatımın en uzun 5 ayıydı sanırım geçmek bilmedi :)
Peki bunun adetten 10 gün önce olması normalmi ?döllenen yumurta rahme yerleşmeye calısırken agrı yapar
Peki bunun adetten 10 gün önce olması normalmi ?
Anladım canım tsk ederim. allah gönlüne göre versin.spermin yumurtayı dölleyip rahme ulaşması yaklaşık 6 gün sürer o nedenle normal
ben 7-8 gün kala gebelik testinde silik çizgiyi görüyorum ama düşük oluyor malesef
Anladım canım tsk ederim. allah gönlüne göre versin.
Ayyy inşallah canııım :)Ortak noktamızda çokmuş :) inş ikimizde bu ay hamile kalırızz da bir ortak noktamız daha olur :)
Merhabalar arkadaşlarım;Peki bunun adetten 10 gün önce olması normalmi ?
Yumurtlama günümü 4 gün geçti ve 2 gündür sol kasığımda batma sancı çarpıntı ağrı işte böyle tarif edemediğim bişeyler var :)) adet günüme daha 10 gün var hamilelik belirtisi olabilir mi ?Bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. Not: bir haftadır inofolic kullanıyorum.
Merhabalar arkadaşlarım;
Adetten önce 10 gun öncesi yumurtlama donemıne denk gelıyor.
Büyük ihtimalle yumurtlama donemınız olarak tahmın ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?