- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi dalgicbayan
-
Hamile misinz simdiHatta Ocak ayında adetim 12 gün gecikti lekelenmem oldu. Test yaptım negatif çıktı doktora gittim geç yumurtlamissin dedi birşey yokmuş bazen kafamıza çok takıyoruz o yüzden de oluyor
Goguslerde hassasiyet var mı sizinİyi akşamlar yeni gördüm teşekkür ederim yanıtınız için 10 gün var adetime ara ara adet olacakmışım gibi kasık ağrım oluyo geciyo sık değil ara ara inşallah vardır ya of of
Kız daha umudumu var kesin hamilesin görür bakrsn hemen yrn test yap haber verrrBen bugün kan 1.20 çıktı ama sabah mide bulantısı yla uyandım ve göğüslerim çok aşırı ağrıyor bilmiyorum umutlansam mi yoksa ne yapayım bilmiyorum
Saka mi yapıyorsun 1. 20 sonuçKız daha umudumu var kesin hamilesin görür bakrsn hemen yrn test yap haber verrr
Hayır değilim maalesef geç yumurtlama olmuşHamile misinz simdi
1.20 maalesef negatifSaka mi yapıyorsun 1. 20 sonuç
Evet oluyodu daha 8 gün var adetime ama bir iki gündurhic agri sizi yok göğüs hassasiyetim var sadece bide akinti başka bisi yokAdet olacakmış gibi sancılar oluyr muydu arada ben de oluyor aşırı derecede göğüs hassasiyet i de
Ben dün giitim test yaptım 1.20 çıktı ama adet olmadm hâlâ belirtiler hala varEvet oluyodu daha 8 gün var adetime ama bir iki gündurhic agri sizi yok göğüs hassasiyetim var sadece bide akinti başka bisi yok
Yaaa nasıl belirtiler var 1.20 var mı oluyor allahim çok mutlu oldum keşke bana da yaşatsaBen dün giitim test yaptım 1.20 çıktı ama adet olmadm hâlâ belirtiler hala var
Mide bulantınızın ve göğüs hassasiyetinizin sebebi PMS.Ben bugün kan 1.20 çıktı ama sabah mide bulantısı yla uyandım ve göğüslerim çok aşırı ağrıyor bilmiyorum umutlansam mi yoksa ne yapayım bilmiyorum
O ne oluyor acabaMide bulantınızın ve göğüs hassasiyetinizin sebebi PMS.
Kadın doğuma gittim geçen ay bakti ama kist yok sagliklisin dedi sadece progesteron tahlili biraz yüksek çıktı o kadarKasık ağrıları kist'ten olabilir hanımlar
İnternette aratın. Premenstrüel sendrom yani adet öncesi gerginlik sendromu. Bir çok kadın yaşıyor, tehlikeli bir şey değil ama tedavisi de yok.O ne oluyor acaba
Teşekkür ederim yorumunuz içinİnternette aratın. Premenstrüel sendrom yani adet öncesi gerginlik sendromu. Bir çok kadın yaşıyor, tehlikeli bir şey değil ama tedavisi de yok.
1.20 negatif hanımlar beta 5 in üzerinde olmalı.Adet gecikmesine rağmen hâlâ yükselmemiş gebelik yok yani adetiniz yakın olabilir.Yaaa nasıl belirtiler var 1.20 var mı oluyor allahim çok mutlu oldum keşke bana da yaşatsa
Yok canım negatif hamile değilim inşallah sen hamile olursun mide bulantısı var göğüs ağrısı var kasık ağrısı sıcak basması baş dönmesi ama değer negatifYaaa nasıl belirtiler var 1.20 var mı oluyor allahim çok mutlu oldum keşke bana da yaşatsa
Pms ne oluyor ilk defa duyuyorumMide bulantınızın ve göğüs hassasiyetinizin sebebi PMS.
Bi doktora git istersen canım3 aydır çocuk için korunmuyoruz 3 ay içinde iki kez adetim 4 5 gün önce oldu doktor bi sorun yok dedi folikasit yazdı kullanıyorum adetime 14 gün var bugün sol kasığımda ara ara kramp ve ağrı giriyor başka bir şey yok fakat hareketlerimi kısıtladı çok çok hafif de sırt ağrım var Bi 10 dakikadır başladı sırt agrımda neden olabilir acaba yaşayan bilen yazabilirmi?
İnternette aratın. Premenstrüel sendrom yani adet öncesi gerginlik sendromu. Bir çok kadın yaşıyor, tehlikeli bir şey değil ama tedavisi de yok.Pms ne oluyor ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?