• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol Kasık Ağrısı😥😥😥

AyperiCicek

Kuşlar umudun elçileridir 🕊
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
339
439
53
Kızlar merhaba, okuyanlarınız bilir persembe 10.00 catlatma ıgnesı oldum. Cuma saat 22.00 ılıskı ardından 5 gun daha ılıskı önerdi dr onların saati önemli değil ama cumaya dikkat et dedi. Cumartesi gece tuvalete uyandım ve yatagıma dönüşte sag kasıgımda üc kere pıt pıt pıt dıye bı atma hıssettım ısın garıbı solda yumurtam hıc yok sagda 2 taneydı neyse bıraz sol kasıgım agrıdı gecer dedım uyudum ama bugun oldu hala devam edıyor solda yumurta yok ondan mı dıyecegım ama bılemedım dr gıtmedım yarın da devam ederse sorayım dıyorum sızce neyden dolayı olabılır ?

Kızlar merhaba, okuyanlarınız bilir persembe 10.00 catlatma ıgnesı oldum. Cuma saat 22.00 ılıskı ardından 5 gun daha ılıskı önerdi dr onların saati önemli değil ama cumaya dikkat et dedi. Cumartesi gece tuvalete uyandım ve yatagıma dönüşte sag kasıgımda üc kere pıt pıt pıt dıye bı atma hıssettım ısın garıbı solda yumurtam hıc yok sagda 2 taneydı neyse bıraz sol kasıgım agrıdı gecer dedım uyudum ama bugun oldu hala devam edıyor solda yumurta yok ondan mı dıyecegım ama bılemedım dr gıtmedım yarın da devam ederse sorayım dıyorum sızce neyden dolayı olabılır ?
pit pit atiyorsa dollenme olmus olabilir

Çatlama iğnesinden sonraki ki gün yoğun ağrım olmuştu kasığımda ve bir yumurtam vardı gelişen ve kasık ağrım ara ara ilk 2-3 gün yoğun olmak üzere bir hafta sürdü ve o ay hamile kaldım inş gönlünce olur her şey ama kasık ağrısı normal

Bende igne oldum ayni agri var bendede bakalim hayirlisi

Ya ınsallah olsunda bılemıyorum kı tuvalete sıkısıyorum sistit gibi ama agrısı var anlamadım ki ya sistit diyemiyorum her tarafı agrıyodu onda onuda gecırdım evlılıgımın 3. Ayında:KK61:

Çatlama iğnesinden sonraki ki gün yoğun ağrım olmuştu kasığımda ve bir yumurtam vardı gelişen ve kasık ağrım ara ara ilk 2-3 gün yoğun olmak üzere bir hafta sürdü ve o ay hamile kaldım inş gönlünce olur her şey ama kasık ağrısı normal

Yaaa dua et ınsallah bendede olur 3 kere pıt etti üçüz oluyomus:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::KK71::KK71::KK71:

Biraz önce bende yeni konu açtım “ çatlatma iğnesi sonrası “ . Bende senden bir gün sonra yani Cuma saat 10.00 da çatlatma iğnesi yaptırdım Cumartesi 22.00 yi değerlendirin dedi. Pazar da olsun daha sonra gün aşırı dedi. Bu arada progrstan verdi( ilişki günleri oral ilişki olmadığı günler vajinadan fitil olarak kullan dedi) zaten inofolic + diaformin kullanıyorum. Benim kaç gündür ki bugün şiddetli kasık ağrım var.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun başta da bizim. Amin 🙏

Biraz önce bende yeni konu açtım “ çatlatma iğnesi sonrası “ . Bende senden bir gün sonra yani Cuma saat 10.00 da çatlatma iğnesi yaptırdım Cumartesi 22.00 yi değerlendirin dedi. Pazar da olsun daha sonra gün aşırı dedi. Bu arada progrstan verdi( ilişki günleri oral ilişki olmadığı günler vajinadan fitil olarak kullan dedi) zaten inofolic + diaformin kullanıyorum. Benim kaç gündür ki bugün şiddetli kasık ağrım var.Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun başta da bizim. Amin 🙏

Amin canım benim 🥰 bana işte ilk cuma yı soyledı sonra 5 gun daha degerlendırın dedı ne olur bılmıyorum agrı neden oluyo dıs gebelıktede aynı seyler oluyomus olsa hemen anlasılır mı ya oyleyse dıyorum bıde 🙄🙄🙄

Kızlar birde kan testi yaptırsam hemen cıkıyomudur kanda gebelik?
İlacın etkisi yaklaşık oniki gün sürüyor diye yazanlar olmuş. Ben elimden geldiğince araştırıyorum. İnşallah hamile kalırız. Benim bir düşüğüm bir kimyasalım oldu. Düşük olan ilk gebelikti ve şu belirtiler vardı :
  • Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ,
  • Sarı kremsi akıntı ,
  • Sık idrar
  • Göğüs şişliği Ben bu belirtileri yaşamıştım. Rabbim hayırlısını bilendir. İnşallah hayırlısı ile anne olmayı nasip eyler Rabbim 🙏

Sanada cok cok gecmıs olsun ınsallah bundan sonra sevınecegımız guzel haberler alırız canısı:anneadayı::KK200: bende sadece sık idrar oluyo bıde kasıgıma o arada daha cok agrı gelıyo normalde kasık agrısı oluyo akıntı yok gogus sıskınlıgımde yok suan ıcın

Regl oldum kızlar gecen ay da bugundu sapmadı ne dıyım hayırlısı olsun🤷🏻‍♀️ regl uzunlugum uzundur normalde ama gecen ay neyse bu ayda o gun oldu🙄

Back