• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sol kasık ağrısı

elifyildiz_86

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
2
0
16
Ankara
29 haftalık hamileyim ve son 1 haftadır özellikle sol kasık ağrısından duramıyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bıçak sapması gibi yerimden kımıldayamıyorum bazen belimede vuruyor ama 24 saat aralıksız ağrıyor bu ağrıya ne neden olabilir bilmiyorum doktor her nekadar normal desede günlük yaşantım bu ağrı üzerine kuruldu hiçbirşey yapamıyorum ve korkmaya başladım sizden ricam aranızda bu ağrıyı yaşayan veya yaşamakta olan varsa ve nedenini biliyorsa benimle paylaşabilirmi ve bu ağrıyı ne hafifletir şimdiden teşekkürler...

29 haftalık hamileyim ve son 1 haftadır özellikle sol kasık ağrısından duramıyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bıçak sapması gibi yerimden kımıldayamıyorum bazen belimede vuruyor ama 24 saat aralıksız ağrıyor bu ağrıya ne neden olabilir bilmiyorum doktor her nekadar normal desede günlük yaşantım bu ağrı üzerine kuruldu hiçbirşey yapamıyorum ve korkmaya başladım sizden ricam aranızda bu ağrıyı yaşayan veya yaşamakta olan varsa ve nedenini biliyorsa benimle paylaşabilirmi ve bu ağrıyı ne hafifletir şimdiden teşekkürler...

Canım bende 16 haftalık hamileyim şuanda benimde sol kasığımda çok sancılarım oluyo nedenini bende bilmiyorum. Bi iş yapamıyorum. Azcık yürüdüğüm zaman veya iş yaptığım zaman dahada şiddetleniyo sadece uzanmak zorunda kalıyorum. Çok yorulmamak lazım. Genelde bende normal olduğunu duydum . Yanlız olmadığını bil diye yazıyorum :)

Back