sol kasık ağrısı.. yardım

polypoly

EvLi MuTlU çOcUkLu
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
946
7
46
İstanbul
slm arkadaşlar. ben 6 hafta 6 günlük hamileyim ama sol tarafım ağrıyor.akşama doğru, yemeklerden sonra dahada ağrı oluyor.sol taraf kasık çevresi ve az yukarsı.
birde sanki göbeğimdede bi hareket var ara ara.yemeklerden sonra. santi ufak bi dokunuş, bu arada ilkinde böyle olmamıştım. nedendir...

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. ben 6 hafta 6 günlük hamileyim ama sol tarafım ağrıyor.akşama doğru, yemeklerden sonra dahada ağrı oluyor.sol taraf kasık çevresi ve az yukarsı.
birde sanki göbeğimdede bi hareket var ara ara.yemeklerden sonra. santi ufak bi dokunuş, bu arada ilkinde böyle olmamıştım. nedendir...

merhaba canım öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...bende 12 haftalık hamileyim ve aynı sol tarafımda kasık ağsını yaşıyorum arada... dr uma sordum normal dedi kanama olmadığı sürece normalmiş....rahim gerildiği için bağlar da geriliyomuş oyüzden kasıkta ağrı oluşurmuş...yemeklerden snra hareket ise gaz dolaşıyomuş içerde aynısı bende de var tatlım...

canım hamilelikte heleki ilk haftalarda kasık ağrısı çok oluyor.batmalar falan...geyet normal.ama bu kadar erken hareketlenmesi erkek çocuğa mı yorulur bilmiyorum ki :)) hadi bakalım hayırlsı.bu arada bu 2.bebeğin galiba demi?ilki neydi canım kızmı erkekmi?

canım hamilelikte heleki ilk haftalarda kasık ağrısı çok oluyor.batmalar falan...geyet normal.ama bu kadar erken hareketlenmesi erkek çocuğa mı yorulur bilmiyorum ki :)) hadi bakalım hayırlsı.bu arada bu 2.bebeğin galiba demi?ilki neydi canım kızmı erkekmi?

BİR KIZIM VAR. O SAĞ TARAFTAYDI VE HAREKETLERİN,İ 5 ayda hisssettim
bu solda , ve hareketler o kadar belirginki.
ikisindede kusma yok aynı. birde mol gebeliğim oldu 2 aylık kürtaj oldum. oda soldaydı
yani bu 3. gebelik. ama hareketleri bilen biri olarak çok belirginnn .anlam veremedim. daha önce bu hareketler 5 aylık bebeğimde hissetmiştim.

BİR KIZIM VAR. O SAĞ TARAFTAYDI VE HAREKETLERİN,İ 5 ayda hisssettim
bu solda , ve hareketler o kadar belirginki.
ikisindede kusma yok aynı. birde mol gebeliğim oldu 2 aylık kürtaj oldum. oda soldaydı
yani bu 3. gebelik. ama hareketleri bilen biri olarak çok belirginnn .anlam veremedim. daha önce bu hareketler 5 aylık bebeğimde hissetmiştim.

allah bağışlasın canım.inşallah bunuda sağ salim kucağına alırsın.ama erkek çocuğu erken hareketlenir derler ya belkide erkektir.önemli olan sağlıklı olmaları tabiki.biz seninle mol gebelik bölümünde konuşmuştuk sanki hatırladın mı canım?bende şuan 9 haftalık hamileyim ilk başlarda dr mol demişti başka bi doçente gittim kesinlikle yok öyle bişey dedi.şuan bi aksililk yok bakalım bizimde.inşallah rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:

Meraba arkadaşlar 9haftalik hamilegim ve sol kasığımda bi ağrı var sebebi nedir bilginiz varmı ?

Selam arkadaşlar benimde sol tarafımda çok aferdersiniz ama küçük abdeste çıkmayınca bir agrı oluşur ya bendede aynı durum var ama çok hafif bir agrı sabahtan beridir o şekilde agrıyor 11 hafta 2 günlük hamileyim nedeni nedir aceba bilen var mı?

son 1 haftadır hafif olan sol kasık agrım bu akşam şiddetlendi. son adetimi 10 gün önce bitti . bu kasık agrısı hamişlik olabilir mi.

merhaba 6+6 haftalık gebeyım dun tuvalette bıraz ıkınarak tuvalaetı yaptım ama cok ıkınmadım sonra anı bır hareketle tuvaletten kalkınca kasıgımdan sankı bır damar pıt ettı damar yada nasıl bırsey oladugunu anlatamıyorum kasıgımdan sankı bırsey koptu sızce korkulacak bırsey varmıdır bırde rahımınde anomalı var dedıler kalp seklındeymıs rahımın progestan ıcıyorum gunde 3 kere 100 mg agrılarım hala var rahımde yer yer bıde belımde hep agrı var hamile kaldıgm gunden beri normalmıdır kanama yok

Back
X