Valla benimde uzun zamandır devamlı o ağrıdan muzdaribim gitmedigim doktor çalmadigim kapı kalmadı kasik agrım ve yumurta agrım var devamlı oluyor geçmiyor ne antibiyotik ne ağrı kesici hiç biri fayda vermiyor bazen de dayanılmayacak ağrı çekiyorum hep sol tarafimda oluyor mantar var dedi son gittiğim doktor ben zaten şeker hastası olduğum için mantarı çok kapıyorum malesef o kadar dikkat etmeme rağmen geçmiyor ama mantarda hiç böyle ağrılarım olmamıştı bu ağrılarımın nedeni bulunamadı doktor iltihap yapar dedi başka bir doktor da psikolojik diyor muayenede ağrı göremedim mantardan başka bir şeyin yok o ağrı yapmaz vücuduna bulasmamis yumurtaların sağlıklı dedi biri diyor yapar biri diyor yapmaz nereye gideceğimi şaşırdım biri diyor psikolojik biri diyor mantar yapıyor madem mantar yapıyor o kadar antibiyotik ilaç mantar ilacı kullandım niye geçmiyor kafamı karıştıran da mantara antibiyotik vermesi zaten antibiyotik sonrasi mantar oluşma riski fazla oluyor niye normal mantar ilacı vermiyon kadına sordugumda iç bisey olmaz diyor bu doktorlar beni öldürecek artık nasıl doktor oldularsa bir ağrının nedeni i bulamadılar pinpon topu gibi en sonda bisey bulamayıp gastrologa sevk ettiler gastrologa gittim kolonoskopi bile oldum gastrolog bu sefer yine kadın doğuma sevk etti kafayı yicem Yeminle artık