Ben hiç gebe kalmadım ama aynı şeyi yaşıyorum gogsum şişiyor koltuk altında bile ağrı oluyor gittim kist çıktı ama normal olabilir dedi doktorKizlar ben 36 haftalik hamileyim, iki gundur sol gogsumde koltuk altindan gelen bir sanci oluyor ve geciyor, gun icinde hep tekrarliyor, sut geliyordur diyorlar ama bildigim kadariyla o zaman sizlama oluyordu..sizde de varmi? Olmusmuydu?
Aaa ama elime gelen yumru yok, acaba kalpmi dedim ama iki hafta falan once kalbimde bir sey yoktu..soguk alginligi yapar mi acabaBen hiç gebe kalmadım ama aynı şeyi yaşıyorum gogsum şişiyor koltuk altında bile ağrı oluyor gittim kist çıktı ama normal olabilir dedi doktor
Bir tek el vuruncami agriyor? Yoksa sanci gibi kendi kendinemi agriyor? Benimki kendi kendineBen hiç gebe kalmadım ama aynı şeyi yaşıyorum gogsum şişiyor koltuk altında bile ağrı oluyor gittim kist çıktı ama normal olabilir dedi doktor
Benim elime gelen kitle vardı soğuk alinganligi değilde cereyan da durunca da oluyorAaa ama elime gelen yumru yok, acaba kalpmi dedim ama iki hafta falan once kalbimde bir sey yoktu..soguk alginligi yapar mi acaba
Yok el vurunca değil kendi kendine şişiyor benim gogsum gece ağrısına uyandigim oluyorBir tek el vuruncami agriyor? Yoksa sanci gibi kendi kendinemi agriyor? Benimki kendi kendine
Bilmiyorumki sanirim soguk bisey ictikten sora olduBenim elime gelen kitle vardı soğuk alinganligi değilde cereyan da durunca da oluyor
Aynen dun agriya uyandimYok el vurunca değil kendi kendine şişiyor benim gogsum gece ağrısına uyandigim oluyor
Yakında aile sağlık merkezi varsa oraya görünün ben ilk oraya gittim doktor muayene ederken bulduBilmiyorumki sanirim soguk bisey ictikten sora oldu
Doktor kontrolumde sorarimYakında aile sağlık merkezi varsa oraya görünün ben ilk oraya gittim doktor muayene ederken buldu
Yapar mi oyle sanci?Stres?
Yapmaz mı?Yapar mi oyle sanci?
Ya bende panik atak anksiyetenin babasi var zaten...birde bu ara cok stresliyim evetYapmaz mı?
Eşim lösemi tedavisi görüyor, üzerine bende bir de anksiyete var. Tam da sizin söylediğiniz gibi koltuk altından sol göğsüme zaman zaman ağrı giriyor. Bazen sağda da oluyor. Doktora görünün mutlaka tabii ama stres göğüs ağrısına malesef sebep olabiliyor.
O sebeple olabilir o halde.Ya bende panik atak anksiyetenin babasi var zaten...birde bu ara cok stresliyim evet
O sebeple olabilir o halde.
Yine de içinizin rahat etmesi için doktora görünebilirsiniz, geçmiş olsunkahve, çay ve asitli içecek içtiğinizde oluyor mu birde dikkat edin bakalım gün içerisinde. Beni onlar ve vücudum da gaz olması da etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?