• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol goguste sanci

Turanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
63
12
8
28
Kizlar ben 36 haftalik hamileyim, iki gundur sol gogsumde koltuk altindan gelen bir sanci oluyor ve geciyor, gun icinde hep tekrarliyor, sut geliyordur diyorlar ama bildigim kadariyla o zaman sizlama oluyordu..sizde de varmi? Olmusmuydu?

Kizlar ben 36 haftalik hamileyim, iki gundur sol gogsumde koltuk altindan gelen bir sanci oluyor ve geciyor, gun icinde hep tekrarliyor, sut geliyordur diyorlar ama bildigim kadariyla o zaman sizlama oluyordu..sizde de varmi? Olmusmuydu?
Ben hiç gebe kalmadım ama aynı şeyi yaşıyorum gogsum şişiyor koltuk altında bile ağrı oluyor gittim kist çıktı ama normal olabilir dedi doktor

Yapar mi oyle sanci?
Yapmaz mı? :(
Eşim lösemi tedavisi görüyor, üzerine bende bir de anksiyete var. Tam da sizin söylediğiniz gibi koltuk altından sol göğsüme zaman zaman ağrı giriyor. Bazen sağda da oluyor. Doktora görünün mutlaka tabii ama stres göğüs ağrısına malesef sebep olabiliyor.

Yapmaz mı? :KK43:
Eşim lösemi tedavisi görüyor, üzerine bende bir de anksiyete var. Tam da sizin söylediğiniz gibi koltuk altından sol göğsüme zaman zaman ağrı giriyor. Bazen sağda da oluyor. Doktora görünün mutlaka tabii ama stres göğüs ağrısına malesef sebep olabiliyor.
Ya bende panik atak anksiyetenin babasi var zaten...birde bu ara cok stresliyim evet

Ya bende panik atak anksiyetenin babasi var zaten...birde bu ara cok stresliyim evet
O sebeple olabilir o halde.
Yine de içinizin rahat etmesi için doktora görünebilirsiniz, geçmiş olsun 🙏 kahve, çay ve asitli içecek içtiğinizde oluyor mu birde dikkat edin bakalım gün içerisinde. Beni onlar ve vücudum da gaz olması da etkiliyor 😅

Back