• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sol göğüste (meme)titreme gibi bir şey sürtüyor hissi√√√‼️‼️

anesta

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
33
3
6
46
Merhaba yeni üye oldum sol memede meme diyorum bende tam olarak bilmiyorum kalbin üstü meme yani icinde sanki bir şey geciyormus gibi sanki damarlardan kan akışını hissetmek gibi ağri yanma sıkışma yok sadece sanki deri altında mis gibi işim gereği sol kolum sürekli efor halinde sporcu musum gibi kolda normalen ağrı kaslarda gerginlik yapıyor sırt ordaki sinirlerde bir seyirme veya cekiliyormus hissi anlatamıyorum biraz karışık kalbimmi diyim meme mi diyim bilemiyorum araştırdım bulamadım nette Dr varsa içinizde bir fikir verebilir mi teşekkürler 🙂

Merhaba ben de sol mememde aynısını hissediyorum bugün ameliyattan sonraki 6. Günüm sizin nasıl oldu geçti mi bu his sonrasında?

Merhaba ben de sol mememde aynısını hissediyorum bugün ameliyattan sonraki 6. Günüm sizin nasıl oldu geçti mi bu his sonrasında?
Merhaba ne ameliyatından sonra oldu benimde aynı şey ameliyat sonrası oldu ben önce kalbim sandım sonra anladım ki mememmiş aylar geçti o hiç geçmedi arada olur ama sebebini merak ettim siz nasıl oldunuz

Back