How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sol gogus agrisi

Yildizz45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
5.803
5.966
198
28
K maras
Iyi geceler arkadaslar esime biraz kirgindim bebegim de butun gun burnumdan getirdi uyumadi bi de uyumayinca sinirlendim kizdim.sonra kizdim diye baya agladim. simdi sol gogsum agriyor yaniyor gibi degisik bise esimde işte ve bu agri gecmedi daha.

Iyi geceler arkadaslar esime biraz kirgindim bebegim de butun gun burnumdan getirdi uyumadi bi de uyumayinca sinirlendim kizdim.sonra kizdim diye baya agladim. simdi sol gogsum agriyor yaniyor gibi degisik bise esimde işte ve bu agri gecmedi daha.
Emziriyor Musun

Strestendir muhtemelen korkma canım.Bir süre dinlen kendini dinlememeye çalış eğer geçmezse ara eşini gelsin.Bir doktora götürsün.Geçmiş olsun.

Ha

Hayir oglum beni emmedi ama gogsumde sut var hala cok az da olsa acaba o mu rahatsiz ediyor diye bende dusunuyorum
Süt birikmiş olabilir sıcak duş alıp masaj yap ve sağmaya çalış süt kanalların tıkanmış olabilir şişlik varsa

Strestendir muhtemelen korkma canım.Bir süre dinlen kendini dinlememeye çalış eğer geçmezse ara eşini gelsin.Bir doktora götürsün.Geçmiş olsun.
Sagolun kafami dagitmak icin burdaki konulara bakiyordum gecmezse mecbur cagirirm esimi.cevap verdim de bi yanlislik yaptim o yuzden tekrar yazma geregi duydum ilk yazdigimi gormezsiniz diye.

Back