şoktayım şu an kızlar!

ne bileyim arkadaşlar karşımdaki ne kadar sınıtıdaysa ben de o kadar sıkıntıdayım
hatta ben birçok şeyi ona göre daha fazla takarım kafama
ama bazen böyle olunca insan diyo kendi kendine
vay be yeri geliyor demek ki gözü kapalı güvendiğin insanlar bileseni hayal kırıklığına uğratabiliyor
ne olursa olsun ben ona o kadar fedakarlıklar yaptım ve hala yapıyorum
ama bzen bütün emeklerim boşa gidecekmiş gibi geliyor,
ağrıma gidiyor :çok üzgünüm:

bugün bu olaydan sonra tekrar konuştuk yüzyüze
dedi aşkım ben sana söylediklerimde ciddiydim dedi
ayrı şehirleer olursa neler olur bilemiyorum dedi
ben de dedim ki neden öyle söylüyosun beni bırakacak mısın yani hemen dedim ben bırakmam dedi ama şartlar bizi bırakmaya zorlayabilir dedi
bu kadar çabuk mu pes ediliyor kızlar yani o kadar hayal kırıklığın a uğradım ki bugün kafam çok karışık zamanında çok emin olduğum şeylerden artık hiç emin değilim :çok üzgünüm:

bence sen bu meseleyı fazla takmayıp derslerıne bak daha hayat neler neler gostercektir
o senden vazgecebılme ıhtımalını dusunuyorsa cokda zorlamamak lazım sanırım senın ıcın en onemlı olan ıyı bı yerı kazanmak olsun

henüz hayatını kazanmamış genç kızların aşk meşk mevzularını çok gereksiz görüyorum.canımcım zaten emin ol o sevgiliyle kalmayacaksın.yüz kişide 1-2 kişidir lisedeki sevgilisiyle evlenen.boş ver o yüzden.daha dur neler bekliyor seni neler.bu aceleniz ne onu hiç anlayamıyorum.önce üniversiteyi kazan.o güzel kafanı yorma şuan böyle şeylere.zaman geri gelmiyor.kendine ediyorsun.neden bu şahsa takılıp performansını düşürüyorsun ki.

Bence senin başarını kıskanıyor canım...
Yapacak bir şey yok...
Hırs yapsın çalışsın...
Onun için üzülüp ağlayıp kendi geleceğini mahfetme...
Kimse için deymez inan bana..

yok mu bir fikri olan kızlar
mralim çok bozukk mafoldumben

Sadece sunu söylemek istiyorum sana...

Sakin erkek arkadasinin bu söyledikleri yüzünden ne okulunu nede derslerini aksatma....aksine daha basarili olmaya calis....

Ilerde seni ayakta tutacak tek sey meslegin ve egitimin olacak güzelim...hic bir erkek icin bunu degisme...lmaz:

Aklinca seni okulundan sogutmak istiyor....ondan daha basarili olmani hazmedemiyor....

Oyuna gelme....benden söylemesi....:hulya:

Sana yine böyle ayriliktan konusursa, kader kismet, dogru söylüyorsun ne olacagmiz belli degil zaman gösterecek de ve hic umursama....

şuan ki sıkıntımın şu olması için neler vermezdim...
çok masumca ya..gerçek hayata göre o kadar masumca ki bunlar..ilerde güleceksin bu üzüldüğün şeye emin ol canım..

kendi yaşadıklarıma ve çevremde gördüğüm ilişkilere bakarak yorum getireceğim canım sakın üzülme alınma ama yol yakınken bu ilişkiden vazgeç. Önünde senin hayatındaki her şeyi şekillendirecek bir sınav varken seni desteklemek yerine moralini böyle bozan biriyle eninde sonunda ayrılacaksın. Madem sınavlarda aldığın puanlar iyi demek ki iyi okullarda iyi eğtim alacaksın. ama ilişkine devam edersen bu kadar stres altında büyük ihtimal sınava bir daha hazırlanmak zorunda kalacaksın ya da daha kötü bir üniversitede eğitim göreceksin. Şimdi seviyor olabilirsin ama onun sana yaşattıkları yüzünden ileride ondan soğuyacaksın ya da senin başarını hazmedemeyip o seni bırakacak. Hayatını mahvetmeden bir son ver. ıleride pişman olma canım.

yok mu bir fikri olan kızlar
mralim çok bozukk mafoldumben

canım sana bişey sorucam.sevgilin kıskançmı? kıskanç erkekler genelde sevgilisi başka şehirdeyken kafayı yiyolar kendimden biliyorum.onun için demiş olabilir şartlar bizi ayrılmaya götürebilir diye..

muhtemelen sınav stresinden ve seni şehir dışına gitmekten engellemek için söylüyor.
sevgisizlikten değil canım.bir benzerini bende yaşadım,öss döneminde,
ama şuan herşey çok iyi.benim yaşadığım şey kıskançlıktandı.
şimdilik sabret.takma kafana destek olmaya devam et.
bi de sor bakalım aynı şehirde okumak istiyorsa öyle yapın, çünkü 3 snee bu boru değil yani:ecrin_bebek:
sınav olayı bitsin, acısını çıkartısın bu laflarının :)

senin basarına sevinecegine kıskanıyor enteresan bence gercek yüzünü görmüssün yorumsuzz iyi düşün aglamaya degen biri deil bencee

cnm onun derdi zaten aynı şehir çok isitoy o aynı şehirde okumayı

senin basarına sevinecegine kıskanıyor enteresan bence gercek yüzünü görmüssün yorumsuzz iyi düşün aglamaya degen biri deil bencee

o hep dr ama ben senin başarıolarına ancak sevinirim diye onun sorunu nkıskançlık bnm başarımı değil beni kıskanıyo ayrı şehre gidersem diye

canım sana bişey sorucam.sevgilin kıskançmı? kıskanç erkekler genelde sevgilisi başka şehirdeyken kafayı yiyolar kendimden biliyorum.onun için demiş olabilir şartlar bizi ayrılmaya götürebilir diye..

aşırı derecede hem de cnm çok fazla kıskanç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…