şoktayım şu an kızlar!

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar bu sabah erkek arkadaşımla kavga ettik ve şoktayım şuan
öss ye hazırlanıyoruz
dersanede aramızda bir sınıf var bnm puanım onunkinden genelde biraz daha yüksek olur hafta içi dersaneyw gideriz beraber onun test kitabını bitirmeye çalışırız benimkisi bitti
bu sabah bana dedi ki telefonda ben hiçbirşey yapamıyorum sen bana yardımcı olmuyorsun oturup kendi testini çözüyorsun dedi
kızlar inanın kendi test kitabımı unuttum bir haftadır onunkini çözmekten
ve bomba bana ne dedi biliyor musunuz
sen kazanırsın ben kazanamayacağım
sen kazandığın yere gidersin senin peşinden gelemem ben çalışırım burda
çabalamam hiçbirşey için yani kavga falan eder de ayrılırsak biter demek istiyo
olacağı yere varır artık nereye giderse dedi
ve bunu iki gündür söylemeye başladı biz üçüncü ylımıza gireceğiz ve o kadar moralim bozuldu ve kafam karıştı ki anlatamam size
sabah sabah ağlamaktan gözlerim şişti
ben bunları hakediyor muyum sizce ?? senağlama

canım okuyunca ödüp koptu çok kötü bir şey var sandım.allah aşkına ağlamaya değer mi, psikolojni bozmaya değer mi ? kendini topla.derslerine adapte ol.o gelir gelmez, canını sıkma. stresle söylemiştir.

madem gelemezsin keyfin bilir deyip resti cekseydin
erkek milleti iste hep nankör oluyorlar
ama sanirim biraz stres yapmis:hulya:

sınava hazırlanırken olur boyle seyler. 3 yıllık bı ılıskıyse oda kolay kolay bıtıremez merak etme uzuldugu ıcın demıstır oyle. seni kaybetme korkusu yasıyor olmalı bence. ıkınızıde bu sınav konuda cesaretlendırmeye calıs yinede başarıcaz falan tarzında ;)
derslerinide hıc bı sekılde ıhmal etme yinede. ;)

sınava hazırlanırken olur boyle seyler. 3 yıllık bı ılıskıyse oda kolay kolay bıtıremez merak etme uzuldugu ıcın demıstır oyle. seni kaybetme korkusu yasıyor olmalı bence. ıkınızıde bu sınav konuda cesaretlendırmeye calıs yinede başarıcaz falan tarzında ;)
derslerinide hıc bı sekılde ıhmal etme yinede. ;)

yok cnm etmem zaten bnm derslerim etkilenmez ama bnm erkek arkadaşım çok çok inattır korkutuyor beni bir ki ihaftadır böyle tehdit ediyor :1no2:

benim hazırlandıgım donemde o donem gorustugum erkek arkadasım aynı baskıyı yapıyordu kaybetme korkuları oluyor galiba. sınava karsı cesaretlendır onu derim yoluna gırcektır hem herşey nede olsa sızın ıcın streslı bı donem. ağlamayıp kendını üzme ayrıca hersey olcagına varıyor en nıhayetınde kalbını ferah tut ;)

sınav stresine girmiş canım erkek arkadasın...
bence fazla üzerine gitme
oda biliyor senın ne fedakarlıklar yaptıgını
birde şöyle bir durum var senın ondan daha iyi olman durumu
ayrıca sınavı kazanınca ikinizinde ayrı sehirlerde olabilirsiniz
bunun sonucundada baska insanlarla tanısman onu unutman falan
erkekler bizim gibi değil bunları dusunerek dertleniyordur simdi canım
sende sorun etme yoluna girer hersey

bi sinirle soylemiş olabilir senin kazanıp onun kazanamama ihtimali ve senin uzaklara gitmen onu korkuttugu icin soylemiştir buyuk ihtimal

erkek arkadaşınız, ergenlik kompleksi ile birlikte sizin çalışkanlığınızı hazmedememiş de söylemiş gibi

Daha çocuksunuz...
Böyle saçma sapan cümleler kurabilir böyle şeyler düşünebilir...
Ha yapar yada yapmaz o da yine onun çocukluğunun verdiği bi tepki olur..

bence erkek arkadaşınızın ne düşündüğü değilde nasıl davrandığı önemli burda..ayrılma hakkında tehtid etmesi korkunç..dersleriniz iyiymiş gelecek vaadeden bir öğrencisiniz,bence şuan sadece sınavı düşünmelisiniz..kendi kazanamayacağını düşündüğünden sizide engellemeye çalışıyo olabilir..
birde üniversiteyi kazanın da siz bence , giderse gitsin..

erkekler kız arkadaşları onlardan daha başarılı olunca biraz bozuluyorlar
bi nevi kıskanıyorlar yani hani erkek ya onlar her açıdan üstün olmaları gerekiyomuş gibi
o nedenle seninki de birazcık kıskanmış ben de yaşadım bunları o nedenle takma canım
çalışırsan kazanırsın bak ben çabalıyorum sen de çabalayacaksın aynı şekilde de ona

canım o sonuçta bir erkek..senden başarısız olmayı kendine yediremiyo diye algıladım ben tepkisini.. ondan bu tavrı

Back