vücut hatları aynı onun vücudu inceleyince,gözümün önüne giyinik halini getirip sonra soyunca vücut onun vücudu gibi.
hala araştırıyorum,henüz ulaşamadım onunla ilgili birşeye.
gibi belki olabilirle olmaz benzetiyorda olabilirsin
kaldıki hiç bir insan evladı bu kadar arsız da olamaz hem soyunuk olacak hemde adı sanı herşeyi açık seçik yazılacak ve onunda haberi olmayacak?!
şu yeryüzünde kaçtane ezel vardır kimbilir? aynı soyisim ve isimli kaç yüz insan var ve insanlar çift yaradılmıştır dedikleri bir atasözümüzde var sonuç olarak sen içini ferah tut bence
ihtimalle yola çıkarsan iyilik edecekken,kötülük edersin arkadaşına.
cnm bence abartma bu kadar araştırma soruşturma gerçeği öğrenmek sana ne kazandırak.herkesin özeli bu kadar didiklememek lazım.daha omu değilmi ondan bile emin değilsin.kendisiyle konuşup öğrenebilirsin ancak.napıcaksın.meraba ben liseden arkadaşın niye soyundun diyemi sorucaksın:1shok:.alacağın cevabada hazır ol
canım merhaba,
facebookta üyeliğin varsa birde oradan bak istersen isme bence facebooka üyedir. ordaki fotolardan anlaybilirsin belki, eğer isteyerek bu fotoları oraya koyduysa ordada buna benzer pozları vardır kesin.
Allah başa vermesin bence ulaş ağzını ara canım bilerek yapacak kadar gerçek adını soyadını verecek kadar salak değildir bu kız..
FOTOMONTAJ OLABİLİR.
ASLINDA FOTOMONTAJSA RESiMLERLE İLGİLİ İHBAR EDERİM ŞİKAYET EDERİM GİBİ MESAJLAR YAZSAN NASIL OLUR.
YA DA BAŞKA BİR iSİMLE ONU EKLE O OLUP OLMADIĞINI ANLARSIN ZAMANLA...
fotomontaj olmasın sakın canım...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?