- 3 Şubat 2021
- 2.829
- 8.834
- 108
- 36
- Konu Sahibi yelizyelli
-
Yeni üyeysen nasıl tahmin ettin ki burda pisboğazlar olduğunu, içine miTahmin ettiğim gibi yine pisboğazlar benim derdimi eğlence konusu yapmışlar.Umarım burda alay eden ve bana hakaret eden herkesin başona aynı olay gelir.Siz anca bedduadan anlarsınız.
Aynı derken konsept olarak mı tema olarak mı?Tahmin ettiğim gibi yine pisboğazlar benim derdimi eğlence konusu yapmışlar.Umarım burda alay eden ve bana hakaret eden herkesin başona aynı olay gelir.Siz anca bedduadan anlarsınız.
Yani bence daha öncede fake denemiş de tutmamış gibi bir serzeniş bidahakine inanalım o zaman adamcağız üzüldüAynı derken konsept olarak mı tema olarak mı?
Senin için kötü.Evet biz çok mutsuzuz kocalarımız dolaba çırılçıplak adam saklamıyor hiç, çok monotonuz
Sen alay etmeye devam et.Kim neyle karşılaşacağını bilmemez.Ahımı aldınYelli abi herkes sana destek oldu git barış dedik, istediğin gibi eğlenemedin diye beddua yakıştı mı senin gibi dayıya
Binbir türlü insanlık hali var.İki erkek aynı odada çıplak diye hemen kötüye yırmamak gerekir.
Kurguyu daha iyi ayarlasın o zaman inanırız.Yani bence daha öncede fake denemiş de tutmamış gibi bir serzeniş bidahakine inanalım o zaman adamcağız üzüldü
Neyse boşver ben gidip dolaba bakcam çıplak dolap tamiri yapan adam var mı diye sende bak akikokoxd
Senin için kötü.
Sen alay etmeye devam et.Kim neyle karşılaşacağını bilmemez.Ahımı aldın
Ben de bakayım ya. Hazır beddua da geldi, bam diye çıplak dolap perisi görünmesin ne yaparım sonraNeyse boşver ben gidip dolaba bakcam çıplak dolap tamiri yapan adam var mı diye sende bak akikokoxd
Herkesleri dolap bakmaya çağırıyoruzBen de bakayım ya. Hazır beddua da geldi bam diye çıplak dolap perisi görünmesin ne yaparım sonra
Sen ne anlatıyorsun be abla, gözünü seveyim be abiBinbir türlü insanlık hali var.İki erkek aynı odada çıplak diye hemen kötüye yırmamak gerekir.
Aslında o adam doktor, kocanın basuru var mı diye bakmaya gelmişKızlar farkındayım anlattığım şeyler çok uçuk ama gerçek.Ben de ne yapacağımı bilmiyorum.
.basit olmuş seviye şartArkadaşlar bu kadar basit senaryolarla gelecekseniz sahte konu da açmayın ya. Yani trollerin de bir seviyesi olmalı.
Pisboğaz derken abur cubur yemeyi seviyor anlamında mı?Tahmin ettiğim gibi yine pisboğazlar benim derdimi eğlence konusu yapmışlar.Umarım burda alay eden ve bana hakaret eden herkesin başona aynı olay gelir.Siz anca bedduadan anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?